Disznótoros őszi valóságshow gyerekeknek – élmények és pihenés

Blog Családbarát szálloda, Családi wellness szálloda, Fenyőharaszt Kastélyszálló, Gyerekbarát és bababarát szálloda, gyerekbarát wellness szálloda, Kastélyszálló

A Fenyőharaszt Kastélyszálló 2024 őszi kínálatában egy igazán különleges családi program kap helyet: a „Disznótoros őszi valóságshow gyerekeknek.” Ezt a két időpontban – 2024. október 28-30. és október 30-november 1. – is elérhető ajánlatot kifejezetten családok számára terveztük, hogy a gyermekek szórakoztatása mellett a szülők is teljes mértékben kikapcsolódhassanak.

Ez az élmény nem csak a hagyományok felelevenítéséről szól, hanem arról is, hogy a gyerekek megértsék, hogyan kerül az étel az asztalra, emellett a wellness kastélyszálló Pest megye egyik legjobb családi szálláshelyeként garantálja a tökéletes pihenést is.

Fenyőharaszt Kastélyszálló – családbarát szálloda minden korosztálynak

A Fenyőharaszt Kastélyszálló nem csak a történelmi környezet miatt kiemelkedő, hanem azért is, mert tökéletesen ötvözi a pihenést a szórakozással. Ez a családbarát wellness hotel egyaránt gondoskodik a gyerekek és a felnőttek igényeiről, így senkinek sem kell kompromisszumot kötnie. A kastély hangulatos épülete és a modern wellness részleg ideális helyszín arra, hogy mindenki megtalálja a számára legkellemesebb kikapcsolódási lehetőséget.

A „Disznótoros őszi valóságshow” során a gyerekek szórakoztató és tanulságos programokkal találkozhatnak. A kenyérsütés, az állatetetés és a kézműves foglalkozások – mint például a tökfaragás – lehetőséget biztosít arra, hogy megismerjék a vidéki élet apróbb részleteit, míg a mozi kikapcsolódást nyújt. Mindeközben a szülők nyugodtan pihenhetnek, lazíthatnak a kastély wellness részlegében, vagy éppen borozgathatnak a kastély romantikus környezetében.

Disznótoros élmény – hagyományok és új tudás

Fenyőharaszt Kastélyszálló – családbarát szálloda

A „Disznótoros őszi valóságshow” célja, hogy a gyerekek megismerjék a hagyományos disznótor folyamatát, és lássák, hogyan készülnek a mindennapi ételek. A modern élet gyakran távol tartja a gyerekeket attól, hogy megértsék, milyen munka van egy-egy étkezés mögött, ez az élmény azonban segít nekik abban, hogy közelebb kerüljenek az étel eredetéhez.

Az állatetetés, a kenyérsütés és a disznótor is olyan tevékenységek, amelyek nem csak szórakoztatóak, de egyúttal oktató jellegűek is. A gyermekek aktívan részt vehetnek a disznótoros folyamat egyes lépéseiben, láthatják, hogyan készül a kenyér, vagy hogyan töltik a kolbászt és a hurkát. Mindeközben a szálloda szakképzett személyzete gondoskodik arról, hogy jól érezzék magukat, és a programok közben szakszerű felügyelet alatt legyenek.

Gyermekprogramok, amelyekkel a szülők is kikapcsolódhatnak

A Fenyőharaszt Kastélyszálló igazán családbarát szálloda, hiszen rengeteg programot kínál a gyermekek számára, így a szülők végre pihenhetnek. Miközben a gyerekek kézműves foglalkozásokon vesznek részt, a felnőttek zavartalanul relaxálhatnak a wellness részlegben.

A kastély wellness szolgáltatásai között található szauna, pezsgőfürdő és masszázs is, amelyek garantálják a teljes testi-lelki feltöltődést. A családi wellness szálloda koncepciója egyszerű: a szülők számára biztosítják a pihenés lehetőségét, míg a gyerekek izgalmas és változatos programokon vesznek részt.

Kedvezmények és teljes ellátás

A Fenyőharaszt Kastélyszálló különleges ajánlata nem csak a gyerekek szórakoztatására épít, hanem rendkívüli kedvezményekkel is várja a családokat. A gyermekek szállása és ellátása 10 éves korig ingyenes, míg 11-14 éves korig 50% kedvezménnyel vehető igénybe, amennyiben a szülőkkel egy szobában, pótágyon helyezik el őket. A családi wellness hotel minden szempontból úgy lett kialakítva, hogy a családok számára elérhető áron nyújtson prémium színvonalú szolgáltatásokat.

A két éjszakás csomag része a teljes ellátás, amely ízletes, helyi ételeket tartalmaz, korlátlan italfogyasztással. A hagyományos magyar ételek mellett természetesen a gyerekek kedvencei is megtalálhatóak az étlapon, így biztosítva, hogy mindenki elégedetten távozzon az asztaltól. Az ízletes ételek mellett a kastély környezete, a barátságos személyzet és a kiváló minőségű szolgáltatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az őszi program felejthetetlen élményt nyújtson az egész család számára.

Wellness részleg – kikapcsolódás a felnőtteknek

Fenyőharaszt Kastélyszálló – családbarát szálloda

A wellness kastélyszálló Pest megye egyik legszebb táján fekszik, ahol a vendégek a gyönyörű környezetben teljesen elmerülhetnek a pihenésben, hiszen amíg a gyerekek különféle programokon vesznek részt, a felnőttek zavartalanul élvezhetik a wellness részleg nyújtotta szolgáltatásokat.

A kastély tökéletes helyszín a romantikázáshoz is; a párok zavartalanul élvezhetik egymás társaságát egy pohár bor mellett. A kastély történelmi környezete és a modern wellness szolgáltatások kombinációja garantálja a teljes kikapcsolódást.

Foglaljon most, hogy Ön is részese lehessen a Disznótoros őszi valóságshow-nak!

Az őszi disznótoros valóságshow nem csupán egy hétvégi program, hanem egy életre szóló élmény, ahol a család minden tagja megtalálja a számára tökéletes időtöltést. Családi wellness szállodánk kínálata minden igényt kielégít, hiszen az egész család számára biztosítjuk a tartalmas és élménydús időtöltést.

Töltsön el Ön is egy felejthetetlen őszi hétvégét családjával Pest megye egyik legszebb wellness kastélyszállójában! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!