Vendégkönyv

Megtisztelő a felkérés a kastényszálló Szilveszteri tűzijátékának kivitelezésére.
A látvány felépítése szempontjából remek helyszín. Rengeteg ötletet ad, és csak a keret szab határt, hogy mit látnak a Kedves Vendégek. A szakmai mércét nagyon magasra tettük, amit remélem, a Kedves Nézők is látnak. A végleges látvány megtervezésére mindig van egy teljes évünk. Elképzeljük magunkat a nézők helyébe, és azt hogy mi mit látnánk szívesen ilyen alkalomra. Ó, sok minden az eszünkbe jut..... A személyzet nagyon kedvesek és mindenben a segítségünkre vannak. Ez rendkívül sokat segít az éjszakai telepítésnél. Akármikor a kastélyszállóban járunk, érezni a környezet varázsát. Ez valószínű, az ott dolgozók pozitív kisugárzásából is adódhat.
Aki még nem tudja, hogy a 2022-es Szilvesztert hol akarja tölteni, annak üzenem, hogy mi ott leszünk és azon dolgozunk, hogy az éjféli tűzijátéknál olyan látványban legyen része, amire talán nem számított.

Köszönjük ezt a csodálatos pár napot az egész Fenyőharaszt Kastélyszálló csapatának!!! ❤❤😘 Mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy jó csendes , békés környezetben szeretne eltölteni egy pár napot, vagy többet!!! Mi nemsokára visszatérünk!!!❤❤😘

Családbarát szállást kerestem családomnak, ahol mi szülők feltöltődhetünk, kikapcsolódhatunk, illetve ahol 3 gyermekünk közel legyen a természethez, szaladgálhasson, kiabálhasson kedvére. Véletlenül esett a választásom a Kastélyszállóra. Hetekkel előtte ismerkedtem a honlappal, elolvastam a kastély történetét, a személyzet bemutatását, s magát a helyszínt többször is mert az már elsőre lebilincselt. Valami azt súgta ez lesz az amit kerestem. Jól döntöttem! A képek csak töredékét adják vissza ennek a csodának ami ott van. Minden reggel madár csicsergésre ébredni, kiülni a kastély teraszára a reggeli kávét elkortyolni, közben sütkérezni a fák közt átszűrődő napfényben. A kastély LAKÓI (mert ők nem személyzet, Ők a kastély lelkei mind) kivételes emberi tulajdonságokkal rendelkeznek! Éjszaka közepén kullancs eltávolítástól kezdve, pár kedves szón át, minden reggel mosollyal fogadtak minket, bármilyen kívánságunk volt teljesítették, és este kilenckor is viccelődve szolgálták fel az italainkat. Köszönöm azt a baráti vendégszeretetet amivel fogadtak, tartottak és elengedtek minket, köszönöm a sok finom ételt, italt amit feltálaltak nekünk, és az emberi odafigyelést amivel hozzánk fordultak. Mindenkinek csak ajánlani sőt tanácsolni tudom hogy látogassa meg ezt a CSODAVILÁGOT Hatvantól pár percre. Garantáltan nem fogja megbánni senki sem. Örök hála mindenért és keressük az időpontot, a legközelebbi találkozásra.
Minden jót: Attila, Böbe, Gergő, Csongi és Zente
Hajdúszoboszlóról!

Ennél tökéletesebb családi pihenést nem is kívánhattam volna magunknak. Az ételek mennyeiek, a hely csodálatos, a szoba kifogástalan, akárcsak a figyelmes személyzet. De ők nem “csak” személyzet voltak, hanem barátságos, törődő, kedves emberek. Ha az ember gyerekkel szeretne “szállodázni”, csakis ide szabad jönni. Ahogy megtesszük mi is ezt a jövőben!!!

Köszönünk mindent.Igazi profi vendéglátók! Nagyon jól éreztük magunkat a disznóvágáson.Tökéletes kikapcsolódás volt.Nagyon köszönjük a teljes személyzetnek a figyelmességet, kedvességet.SZUPER!!! igy nagy betüvel.Remélem még találkozun. Marik Endre és 3 társa

Nagyon jól éreztük magunkat egy hangulatos disznótoron! Köszönjük a kastélyszálló minden dolgozójának, hogy maximális odafigyeléssel foglalkoztak velünk, úgy éreztük, hogy régi ismerősként fogadtak. Először jártunk ott, de egészen biztos, hogy nem utoljára!

Négy éves kislányunk az elutazás napján elsírta magát és azt mondta nem akar hazamenni, hanem itt akar lakni a szállóban. Kell-e ennél nagyobb elismerés? Mindent köszönünk. Szalai Szilvia és családja.

Tökéletes kikapcsolódás 3 kisgyeremekkel egy idilli környezetben, vidám és mozgalmas programkínálattal, fenséges étkek és italok kíséretében, tiszta és kényelmes szobákban, a nyári meleg enyhítését kínáló strandon, a szálloda gyerekbarát személyzetének oly sok mosolyával megspékelve. Felejthetetlen nyaralás, egy életre szóló élmény! Köszönet mindezért! Visszavágyunk!

2015. 07. 24.

Köszönjük nektek ezt a 6 csodálatos napot. A személyzet közvetlensége,higgadtsága, a barátságos környezet, és a programok sokszínűsége minden képzeletet felülmúlt. Köszönet az igazgatónak az ötletekért, és hogy ilyen csapatot rakott össze, a szálloda lelkének Évinek a rengeteg munkáért, hogy mi felejthetetlen élményeket szerezzünk, a szakácsoknak az ízletes ételekért, a felszolgálóknak a figyelmes kiszolgálásért, és a személyzetnek a csendes észrevétlen mégis észlelhető tisztaságért, és az összes dolgozó a lelkemre kötötte, hogy Mátét külön említsem ha írnék valamit. 🙂 Így a Máténak külön köszönünk mindent . 🙂
Egyébként az ő személye nagyban hozzájárult az egész család nagyon tartalmas, és örömteli nyaralásáért. Remélem ősszel találkozunk a disznóvágáson.

Köszönjük: Schiller András, Gabi, Hanna, Lilien, Hanci

A családnak 3-4 napra ideális kikapcsolódás. A programok, infrastruktúra és az étterem minden tekintetben felveszi a versenyt a nagyobb szórakoztató központokkal is. A kisebb méretéből adódó családias hangulatot külön kiemelném!!!

2014.10.19

Szabó Andrea

Szuper volt, nagyon jó a medence meg a szauna, remélem még egyszer jöhetek.

Gál Norbi (Most 10 éves) 🙂

2014. Október 19.

Céges csapatépítő tréningen voltunk. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálást kaptunk. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük.

Poli Computer dolgozói

Nagyon jól éreztük magunkat, az étel isteni finom volt, a programok nagyon jók voltak. Két kicsi gyerekkel érkeztünk, maximális kényelmet nyújtott a 2. szoba. Most második alkalommal látogattunk el ide, de hamarosan ismét jövünk, ha ismét lesznek jó gyerekprogramok!

Köszönjük szépen: Nagy Edina

u.i: Külön köszönet Máténak, Balázsnak a kedvességéért!

Köszönünk szépen mindent! A legmesszebbmenőkig meg vagyunk elégedve a szállóval, a környezettel, a programokkal. A személyzet kedvessége, szolgálatkészsége egyedülálló! Külön köszönet Máténak és Évának minden segítségért és kedvességért!!! Az ételek pedig egyszerűen fantasztikusak voltak!

Köszönjük: Purger család

Nagyon jól éreztük itt magunkat! Sok helyen jártunk már, de ilyen kedves, aranyos személyzettel még soha nem találkoztunk. A szálloda szép környezetben van, a kinti és a benti programok is szuperek voltak! Reméljük, hogy majd visszatérhetünk hozzátok!

Köszönjük Huszár család

2014. Október 26.

Nagyon jó volt ez a néhány nap. Jók a programok. Mindenki nagyon kedves. Kár, hogy ilyen gyorsan vége lett ennek a négy napnak. Jó, hogy itt lehettünk.

2014. Október 26.

A Tóth család

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve mind az itteni konyhával, mind a szállással, és a rengeteg gyerekprogrammal is. Rendkívül figyelmesek és udvariasak a személyzet tagjai. Nagyon örvendtünk a tágas szobánknak és megemlítendő a benne lévő tisztaság. Gyönyörű az itteni környezet.

Sajnáljuk, hogy véget ért ez a csodás 4 nap.

2014. október 26. Hajnóci Beatrix, Hajnóci Réka, Konyári Eszter, Konyári István

Pompásan éreztük itt magunkat! Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt velünk. Valóban királyi ellátást kaptunk, és csak csupa jót tudunk elmesélni a barátainknak-ismerőseinknek! Amennyiben tehetjük más alkalommal is újra eljön a „nagy csapat”!

Búzás Anna, Nagy Tímea, Molnár Viktória, Molnár Gergő

2014. Október 26. Szarvasról

Nagyon jól éreztük magunkat. Gyerekekkel ideális hely, a hangulat rendkívül otthonos és barátságos. A konyha osztályon felüli 🙂
Íjászat, boci farm, pizzasütés, tábortűz mind nagyon kellemes, mókás program volt, igazán jól éreztem magam. 🙂

Bödecs Ákos Benedek

2014. Október 19.

Kedves Mindenki!

Csak felsőfokon tudunk nyilatkozni az itt eltöltött napokról. Az itt dolgozók mindig mosolyognak, segítőkészek és kedvesek. Az ellátás és a kiszolgálás pazar és nagyon finomak az ételek. Mindezek mellett fokozza még a szolgáltatások sokfélesége és a környezet szépsége. Nagyon jól éreztük itt magunkat(a kutyus is).

Üdvözlettel: a Hamza család

2014. Október 26.

A Fenyőharaszt Kastélyszálló összes dolgozójának!

Tökéletesen éreztük magunkat. A kiszolgálás és a vendéglátás tökéletes, a dolgozók közvetlenek és barátságosak. Mindenki megtett mindent azért, hogy jól érezzük magunkat. Minden ismerősünknek és barátunknak ajánlani fogjuk. Valószínűleg vissza fogunk térni.

Üdvözlettel: Bernhardt Tibor és Káplár Angéla

2014. Október 26.

Kedves „Mindenki”!

Ez tényleg FUNtasztikus volt!!! Életünk egyik legjobb élményével gazdagodtunk. Mind a négyen remekül éreztük magunkat! Bízunk benne, hogy a nyáron visszajövünk, és mindenkivel újra találkozhatunk. Mindent hálásan köszönünk.

Fáy család

u.i: Máté és Évi! Sok-sok puszi nektek!!!

Nóri és Miki

2014. Október 26.

Hálás szívvel köszönjük a szíves vendéglátást, felejthetetlen őszi szünetben volt részünk. A gyermekeink is sok szép élménnyel gazdagodtak.

Köszönettel Füzesi család Sopronból

2014. Október 26.

Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk. A gyerekprogramok nagyon jók voltak. Az íjászat, a bocifarm, a töklámpás készítés is nagyon jól sikerült. Gyönyörű a Kastély, az étterem, ahol az ételek nagyon finomak, és bőségesek voltak. A személyzet különösen segítőkész, és mindenki nagyon kedves volt. Remélem máskor is lesz szerencsénk eltölteni itt pár napot.

Még egyszer köszönünk mindent!

Gasparin család

2014. Október 26.

Köszönjük,köszönjük,köszönjük!Január 19-21 között voltunk ott disznó vágáson NAGYON JÓ VOLT!!!!
Vissza megyünk ajánlani tudom mindenkinek.A személyzet profi módon végzi munkáját olyan érzésünk volt mintha régóta ismernénk egymást egy nagy család!Köszönjük,köszönjük!!!

Kedves Évi, Anita, Balázs és Ti Többiek, Akikkel Személyesen Nem Ismerkedtünk Meg, Szakácsok és A Takarító Hölgy És Mindenki!
Nagyon sajnálom, hogy a magyar nyelvben a szuperlatívuszra csak a “legesleg” kezdetű jelzők alkalmazhatók, mert amit családommal az elmúlt három napban kaptunk Tőletek, arra nagyon nehéz megtalálni az igazán kifejező jelzőt! Csodálatos, pihentető és egyben hasfakasztó napokat töltöttünk kastélyotokban, melyhez hasonló, kedves és hangulatában megragadó helyen még nem jártunk. Kellemesen meglepett és nagy örömmel töltött el az a kedves közvetlenség, mellyel minden nyugdíjas és fiatal vendéget egyformán elláttatok kulináris és lelki táplálékkal. Nagyon élveztük a disznótoros hangulatot, az élő cigányzenét, a fáradhatatlan Évi gazdasszony táncát, énekét, mellyel mindenkit belevont jó hangulatba, a kemencés sütést, a rétesnyújtást Ma jöttünk el Tőletek, de máris visszavágyunk! Köszönünk MINDENT! Ajánlom mindenkinek, aki igazán jól akarja magát érezni.
Magam és családom nevében ígérem, még visszajövünk! Kovács Gábor

Kedves Zsolt, Évi, Vera, Anita, Balázs és a Többiek!

Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy tengernyi segítséggel, flexibilitással, türelemmel álltatok hozzánk, ezzel megkönnyítve nekünk a napot, mely az egyik legszebbé és felejthetetlenné varázsolódott Általatok, és a Fenyőharaszti Kastélyszálló pátosza, miliője által!
Szerénység nélkül mondhatjuk, hogy gyermekünk születése óta ez volt életünk legcsodásabb napja, s nem csupán házasságkötésünkből fakadóan, hanem az ebben szerepet játszó helyszín, a Csapatotok, “a hozzánk való állásotok” miatt!
Mi magunk, és Vendégeink is egytől egyig visszavágyunk hozzátok, s reméljük hogy a jövőben lesz még alkalmunk találkozni! Mondjuk egy jó kis disznóvágás keretében…

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Kinga&Huba

Kedves Évi, Zsolt, Anita, Balázs és a fenyőharaszti csapat minden tagja!

Nagyon köszönjük, hogy nálatok tarthattuk az esküvőnket és felejthetetlen élménnyel térhettünk haza. Az egész nap úgy telt, ahogy elképzeltük, vagyis pontosabban ahogy szerettük volna: vidáman, felszabadultan, idegeskedés és kapkodás nélkül, szép ceremóniával, finom vacsorával és hajnalig tartó bulival…

Az esküvő helyszínének kiválasztásánál nagyon sokat jelentett a meggyőző honlapotok a vicces, de tartalmas leírásokkal és sok szép fotóval. A kastély volt az első és egyetlen helyszín, amit megnéztünk, mert a nálatok tett látogatás után eszünkbe sem jutott, hogy máshol is tarthatnánk az esküvőt. Ez részben a kastély hangulatának, részben pedig a ti személyeteknek köszönhető. És az élet bebizonyította, hogy jól döntöttünk. 🙂

Az elegáns környezet ellenére oldott, fesztelen hangulat uralta az egész esküvőt és az előkészületeket, amely biztosan abból adódott, hogy az egész csapat elhivatott, őszintén kedves, segítőkész, lelkes, profi és végül, de nem utolsó sorban nagy adag humorral megáldott 🙂
Nagyon szimpatikus volt, hogy az ötleteinket támogattátok, de ha szükségesnek láttátok, akkor lebeszéltetek dolgokról és jobb útra tereltetek, vagy ha teljesen tanácstalanok voltunk, akkor hasznos javaslatokkal álltatok elő.

Az általatok ajánlott szakemberek, Kriszta, Judit és Attila nem csak kiválóan értették a dolgukat, de egyben nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, és lelkileg is megkönnyítették az előkészületeket 🙂

A fotózás is nagy élmény volt (bár még nem láttuk a képeket:)), biztosak vagyunk benne, hogy a legjobbat hozzátok ki belőlünk 🙂

A barátaink “követelik”, hogy jövőre tartsunk ismétlést, és nekünk ennél nem is kell meggyőzőbb visszajelzés arról, hogy mindenki jól érezte magát.

Még egyszer nagyon köszönünk mindent, többek között az ottfelejtett ruhák, cipők, ajándékok és a házassági anyakönyvi kivonat megőrzését is 🙂

További sok szép esküvőt kívánunk!

Mariann és Andris

Kedves Anita!

Ismételten több, mint elégedettek voltunk a kiszolgálással (és most az eszközöket is sikerült a helyükön hagyni), mindenki nagyon jól érezte magát. Többen jelezték, hogy majd családdal is ellátogatnak hozzátok. 🙂 Az ajándékot köszönjük szépen, nagy örömet okoztatok vele! Remélem, nem csináltunk nagy felfordulást. A hangulat szuper volt, bár a lányok nehezebben kezelhetőek voltak, mint az előző fiús csoportok. 🙂

Most egy kis szünetet tartunk, ami a tréningeket illeti, de biztos vagyok benne, hogy találkozunk még, mert úgy megyünk Hozzátok, mintha haza mennénk!

Vidám, rendezvényekkel és vendégekkel teli nyarat kívánok!

Köszönettel és üdvözlettel:

Szilvi

iData Kft.

Kedves Évi!
Naaaaagyon naaaagyon szépen köszönjük a kis videót akkora sikere van hogy az leírhatatlan 🙂
De tényleg 🙂 hihetetlen mintha ezer éve ismernel minket es tudod mit akarunk 🙂
Anyukám elsírta magát annyira meghatodott 🙂
Minket meg megboldogabba tettel 🙂
Köszönjük mégegyszer 🙂

Drága Évi, Zsolt és a tökéletesen működő gépezet többi tagja!

KÖSZÖNJÜK! Lassan egy hónap is eltelt már a nagy nap óta, de mi még mindig a hatása alatt vagyunk. Ha július 4-ére gondolunk, csak a következő szavak jutnak eszünkbe: gyönyörű, csodálatos, felejthetetlen, megismételhetetlen (sajnos!), egyszerűen olyan Balázsos, Lillás 🙂
Körülbelül egy évvel ezelőtt jártunk nálatok először, viszont már akkor tudtuk, hogy nem utoljára. Nem csak a gyönyörű környezet,hanem kedvességetek, közvetlenségetek is azonnal megfogott minket,aminek következménye volt, hogy addigi, több éves tervünket felülírtuk. A döntés nagyon gyorsan megszületett, az esküvőnk nem lehet sehol máshol, kizárólag Fenyőharaszton. Előtte sem voltak kétségeink, de most, az esküvő után is bátran kijelentjük: az egész szervezéssel kapcsolatban ez volt a legjobb döntésünk. Profizmusotok, amivel a kérdéseinket, problémáinkat, minket… 🙂 kezeltetek tényleg lenyűgöző, példaértékű. Az esküvő napján is Ti voltatok a legnagyobb támaszunk, nem volt olyan kérés, kérdés, akár tőlünk, akár a vendégek részéről, amit ne tudtatok volna megoldani.
Pontosan olyan csodálatos nap volt július első péntekje, mint ahogy azt korábban megálmodtuk. Sőt, talán ekkorát még álmodni sem mertünk. 🙂 Ezért örökre hálásak leszünk Nektek!

Híreteket vinnünk sem kell, a képek, vendégeink beszámolói magukért beszélnek, Pest megyében és Budapesten már mindenki tudja, hogyha esküvő, akkor Fenyőharaszt. 🙂
Alig várjuk a következő alkalmat, hogy nálatok vendégeskedjünk, addig is sok – sok szeretettel gondolunk Rátok.

Lilla & Balázs
2014.07.04.

Kedves Évi és Zsolt!

Erre egyszerűen nem is találjuk a megfelelő szót…. a gyönyörűséges még csak meg sem közelíti…. Eddig egymás után ötször néztük meg, még nem sikerült magunkhoz térni.. És párom (illetve most már férjem, még szokatlan… :)) most indította el megint, amíg én próbálok valami köszönet félét írni, de valahogy nem találom a szavakat, pedig ez ritkán fordul elő velem. 🙂
Ti egyszerűen profik vagytok! 🙂 A képek csodálatosak, (még így is, hogy hozott alapanyagból kellett dolgoznotok. 🙂 ) és annyira jó érzékkel vannak összeválogatva, az pedig, hogy ilyen szép hegedű változatot találtatok Josh Groban számára … 🙂

Az esküvő maga – ahogy azt sokan mondták is – a sok készülődés után nagyon gyorsan eltelt, de ezekkel a képekkel mindig velünk lesz annak a napnak a hangulata, szépsége, valamennyi színével… 🙂

Nagyon köszönjük Nektek!!!
Ildikó és Sándor

PS 1: Most már hétnél tartunk 🙂
PS 2: Köszönjük a Twilight idézetet a végén 🙂

Kedves Évi és Zsolt!

Szeretnénk Nektek köszönetet mondani amiért segítettetek életünk egyik legszebb napjának megvalósításában.
Nem tudjuk hány esküvőnek szolgált már helyszínéül a szálló, de Ti és az egész személyzet még mindig teljes odaadással, szívvel-lélekkel támogatjátok a párokat.
Őszintén köszönjük mindazt a kedvességet, odaadást, profizmust és páratlan humorérzéket :), amivel ilyen széppé varázsoltátok nekünk ezt a napot!
Minden házasság előtt álló ismerősünknek ajánlani fogjuk a szállót és remélhetőleg még mi is visszatérünk párszor nosztalgiázni. 🙂

Köszönettel:
Ildikó és Sándor

Kedves Évi és Zsolt!

És mivel továbbra is túlcsordulunk hálából, megint meg kell köszönnünk, hogy tökéletes helyszíne voltatok életünk legboldogabb napjának! Mindenki agyon dicsérte az ételeket, a környezetet, a kastély szépségét; a pincérek, recepciósok is azt a profizmust képviselik, mint amit Ti! Nagyon jó kis Csapat vagytok! (Hajni azt mondta, hogy biztos jó lehet nálatok dolgozni…:))

Köszönjük még egyszer!

Hajni és Zoli

Kedves Évi és Zsolt,
Először is köszönjük, hogy segítettetek nekünk átélni életünk legszebb hétvégéjét! Minden percét élveztük, Teret engedtetek arra, hogy a magunk lezserségében, kötetlenségében ültethessük át a helyre a hangulatunkat, ami maximálisan sikerült 🙂
Természetesen nemcsak visszajelzést adunk, hanem visszajelzést kértünk is a vendégeinktől. Senki sem tudott egyetlen olyan elemet mondani, ami “oké” pillanat volt, nem pedig tökéletes. Mindenki kérdezget bennünket, hogy honnan találtuk meg ezt a helyet és hogy mennyire szép és mennyire jó és mennyire elégedettek voltak a szobájukkal, ellátásukkal.
Őszinte reakcióként kapjuk, hogy még sosem voltak ennyire jó esküvőn és kivétel nélkül mindenki hozzá teszi a tökéletes helyszínválasztást.
Egyik vendégünk gondolkozik rajta hogy Hollandiából barátaival iderepülve nálatok ünnepelje egy hétvége keretében a szeptemberi 50 szülinapját. (erről majd pénteken, ha visszük a kulcsot, megbeszélünk néhány részletet) Mi pedig az esetleges házassági évforduló ünneplését tervezgetjük 😀 (természetesen az esetleges esküvő szezon tiszteletben tartása mellett, pl minden első disznótoros hétvégén).
Bocsánatot kérek, hogy annyit beszéltem, de nagyon nehéz volt otthagyni titeket, mert annyira élveztük. Az a figyelmesség, és törődés, amit irányunkba adtatok, nem tudjuk eléggé megköszönni.
Negatívumokat pedig egyszerűen lehetetlen volt találni. Mindenki nagyon dicsért minden fogást, minden falatot.
Alig várjuk, hogy pénteken vissza kelljen vigyük a kulcsot, hogy megint ott lehessünk 😀
Még egyszer mindent nagyon köszönünk,
Ági és Walter

Kedves Évi,

érkezett sok-sok visszajelzés, fotók, videók.
Dicsértek mindent, köztük Titeket, a Kastélyt, az ételeket, a dekorációt, a személyzetet, szóval mindent, amit csak lehetett

Nagyon hálásak vagyunk mindenért Neked (Zsoltnak, Balázsnak, Juditéknak, Gabinak) és az egész csapatnak, aki dolgozott azon, h jól érezzük magunkat mi és a vendégeink egyaránt:)!

Szép napot:)!

Puszi,
Andi

Kedves Zsolt!

Szeretnénk köszönetet mondani az esküvőnk lebonyolításáért.Minden nagyszerű volt,úgy sikerült,ahogy megálmodtuk. 🙂
Finom volt a vacsora,jó volt a kiszolgálás,kedves és segítőkész volt a személyzet.És még az idő is megkegyelmezett nekünk. 🙂
Remek hangulatban telt a napunk,olyan szép volt minden.Nem is választhattunk volna jobb helyet!

Köszönünk mindent,
Laura és Peti

Három éjszakát töltöttünk el gyermekekkel a Mezítlábas nyár keretében. Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet nagyon kedves, közvetlen és segítőkész volt, a környezet gyönyörű, az ételek fenségesek. Nagyon köszönjük!!!
Szabó Tünde és családja

Kedves Zsolt!
Megkülönböztetett tisztelet és köszönet a Kastélyszálló Vezetőinek és minden alkalmazottjának a hétvégi felejthetetlen disznótoros rendezvényért.
Példát mutattatok a szálloda- és vendéglátóipar számára hogyan lehet családi, meghitt körülményeket teremteni a vendégek részére.
A személyzet minden tagját dicséret illeti azért, hogy a vendégek minden kimondott és kimondatlan kívánságát teljesítették.
Reméljük ötödször és még sokszor vendégeitek lehetünk, további sikereket, és jó egészséget kívánunk!

Pejkó Sándor & Ivett

Kedves Anita!

Ezúton szeretném megköszönni a közbenjárást, hogy minden tökéletesen és olajozottan működhetett a szombati szülinapi ünneplésen.
Valamennyien jól laktunk, az étellel, italokkal elégedettek voltunk, a felszolgáló kolléganőd is kedves és segítőkész volt.
Külön köszönjük, hogy külön terembe kerültünk, így a legkisebbeket sem kellett másokra való tekintettel visszafognunk, az extra kutyasimogatós szolgáltatást, és hogy spontán elhúzták a szüleink nótáját! 🙂

Jó híreteket visszük, alkalomadtán újra jelentkezünk.

Üdvözlettel,
Évi

Kedves Fenyőharaszti Kastélyszálló Csapata!
2013. november 29.-én voltunk hatan a disznóöléses hétvégén a vendégük, és fergeteges vidám napokat töltöttünk el együtt, valamint maximálisan udvarias kiszolgálásban volt részünk amit hálás szívvel köszönünk.
Úgy érezzük, hogy ezt még egyszer, sokszor meg kell ismételjük, így a jövő évben is megyünk, mert ez kihagyhatatlan élményt tud nyújtani.

Köszönjük még egyszer, és nagyon kellemes ünnepeket, és boldog új esztendőt kívánunk.
Kati, és az 5 “Banya” :-)))

Kedves Évi és Zsolt! Augusztus 25-én tartottuk az esküvőnket a kastélyban. Nagyon szépek a termek, ízlésesen díszítve, a személyzeten látszik az összefogott csapat munka. Az ételek nagyon finomak voltak. A vendégek jól érezték magukat. Mindenkinek elvisszük jó híreteket.

További sikeres jó munkát kívánunk!

Várjuk a fotókat!

Köszönettel: Emese és Péter

Kedves Évi és Zsolti!

Mikor megszületett az elhatározás, hogy össze szeretnénk házasodni, szorgalmasan elkezdtük böngészni az Internetet, hogy rátaláljunk a számunkra legmegfelelőbb helyszínre. Az ország szinte minden pontjáról hívtunk családtagokat, rokonokat, barátokat, ezért olyan helyet kerestünk, ahol lehetőség volt arra, hogy el tudjuk szállásolni vendégeinket.

Lelkessé váltunk, mikor Rátok találtunk a Neten és a személyes találkozás után úgy éreztük, hogy ezt a Csapatot és ezt a Helyet kerestük. A profizmus, ami már akkor is sugározott belőletek, a jó humorérzék, a kedvesség, a vendégszeretet, a hely atmoszférája mind megerősítette bennünk, hogy jól döntöttünk.

Esküvőnk napjára Judit csodás virág- és dekorációs kompozíciót varázsolt a helyszínre, Ti pedig szorgalmasan, lelkesen és profi színvonalon kattintgattátok a fényképezőgépeiteket, Gábor még a vérét is adta azért, hogy megörökítse legszebb pillanatainkat kamerájával, majd a fényképekből Évi által készített slideshowja, Gábor esküvői videója egy életre felejthetetlenné tette, teszi számunkra ezt a napot.

Vendégeink ezekkel a szavakkal dicsértek Benneteket:

Az esküvő után….:
„Az esküvő és a vendégelés nagyszerű és gyönyörű volt. Ez volt életem legjobb esküvője, amin eddig voltam!”

A slideshow és a videó megnézése után:
„Jó újra látni ezeket a megható pillanatokat. Külön köszönet a készítőnek, nagyon igényes és szép munka.”

Ezt pedig mi mondjuk:
A pogácsátok Isteni finom! 🙂
Kívánjuk, hogy a jövőben is ugyanilyen lelkesedéssel legalább ekkora örömet okozzatok még azoknak a Pároknak, akik Titeket választana!

Sok szeretettel:
Bogi és Tomi

Tisztelt Fenyőharaszt csapat!!!Évi,Zsolt,Balázs,Veronika és a többiek is!!!!!
Egy nagyon szép hétvégét töltöttünk el nálatok!!!Mindent megkaptunk amit vártunk!!Szép volt a környezet,csodálatos a kiszolgálás,a törődés!!!
Remélem egyszer nyáron is fogunk találkozni!!!!
Én további jó munkát kívánok Nektek és sok sikert!!!!
Üdvözlettel:Burgai Évi és Fischer Sándor a fszt,6-ból!!!!!
Febr.8-10-ig voltunk ott!!
Köszönjük a szép képeket is!!!!!

Kedves Évi!Kedves Zsolt!Kedves Fenyőharaszti Csapat!

Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek, hogy életünk egyik legszebb napját gyönyörűvé és felejthetetlenné tettétek. Minden olyan tökéletes és mesébe illő volt, amilyennek megálmodtuk, (főleg én!:)).Külön köszönet Juditnak a varázslatos dekorációért, amelyet vendégeink a mai napig dicsérnek, nem beszélve konyhátok remekeiről, amelyekről pedig ódákat zengtek. Kár, hogy mi akkor nem tudtunk mindenből enni!:( Köszönjük a profi csapatmunkát, a szervezés alatt tanúsított türelmet, rugalmasságot és a sok segítő ötletet és javaslatot, amellyel támogattatok bennünket.
Nagypapám az esküvő után másnap azt mondta:”Hát, ez egy csoda volt, mintha egy filmben lettem volna.”

Megígérjük, ajánlani fogunk Benneteket és ezt a mesés helyszínt!És hamarosan visszatérünk a kastélyba nosztalgiázni, de már hárman!:):):)
Üdvözletünket küldjük a Csapatnak!

Krisztina&Attila
2012.08.18.

Kedves Anita és Vera!

Még egyszer nagyon köszönjük a munkátokat, igazán jól érzetük magunkat nálatok.
Köszönjük a sok mosolyt és kedvességet és azt, hogy nem volt számotokra lehetetlen kérésünk.
Minden teljesült!

Sok puszit küldök!

Békés, áldott ünnepeket kívánok szeretteitek körében

Katalin

Kedves Anita!

Köszönöm szépen a disznóvágáson készített képeket, de igazából a kellemes hétvégét szeretném megköszönni minannyiuknak.
Öröm volt számunkra, hogy olyan Vendéglátókkal találkoztunk akik ha pár napra is, de a barátainkká váltak. Nem a munka fáradtsága látszott az arcokon, hanem öröm, ha a “hóbortos” vendégnek sikerült teljesíteni a kívánságát.
Büszkék lehetnek munkatársaikra. Mi pedig büszkék vagyunk, hogy az Önök vendégei lehettünk. Reméljük hamarosan visszatérünk. Mi készülünk.

Még egyszer köszönjük az igazán kellemes vendéglátást.

Üdvözlettel:

Kereszt Sándor

Kedves Vendéglátóink!
Fantasztikus képeket küldtetek , nagyon köszönjük.
Nagyon jól éreztük magunkat, ebben a családias légkörben.Fantasztikus vendéglátásban volt részünk, ehhez hasonló élményben még nem volt részünk. Minden finom volt, udvarias kiszolgálás emberközeli, baráti magatartás részetekről. Nagyon köszönjük.
Úgy gondolom , máskor is ellátogatunk hozzátok.
Üdvözlettel Halmi József és neje

Kedves Kastély!
Okt 12.én voltunk egy csodálatos esküvőn nálatok.Nagyon jól éreztük magunkat.Gyönyörű volt a környezet,nagyon elegáns volt a sátras lagzi. Régebben már voltam nálatok rendezvényen,akkor még csak a főépületben volt lehetőség rá.Ez a sátras megoldás nagyon jó ötlet volt tőletek.A zenekarról is csak jókat tudunk mondani,maximálisan meg voltunk velük elégedve.Elég mulatós család,társaság vagyunk,hát volt dolguk rendesen.A személyzet kedves,udvarias előzékeny volt.Köszönjük nekik.Az vacsora nagyon finom volt és bőséges.Csak egyetlen észrevétel:A kávégépet többször kellene vizzel feltölteni,mert sokszor ki volt fogyva.( Még egyszer köszönjük nektek az egész napot!csak ajánlani tudunk benneteket,ismerőseinknek. Még egyszer köszönjük.

“Kedves Anita!

Nagyon jól éreztük magunkat nálatok. Mindenki kedves volt, rendes volt, okos volt, ügyes volt. 😀 😀 😀 (ezeket személyesen Veronikának már elmondtuk….. ) Köszönjük a rugalmas hozzáállásotokat, és a rendezvény szervezése előtt-alatt-után nyújtott segítségeteket!

Szóval a lényeg a lényeg: nagyon szépen köszönünk még egyszer mindent! Minden SZUPER volt!

Mindenki elégedett volt mindennel. (ami ekkora létszámnál kész csoda 🙂

Mi mindenképp szeretnénk majd jövő nyáron hozzátok ellátogatni a kis családommal + rokonokkal. Ezért is örülök, hogy nem hagytunk maradandó nyomot bennetek. Legalábbis nagyon negatívat. :))

Szép hétvégét!”

Mariann – KPMG

Köszönjük Nektek a csodás és vidám pillanatokat, hogy életünk ilyen fontos eseményén minden segítséget megadtatok és csodálatos képeket készítettetek rólunk.

Amióta a fotó elkészültek nem tudunk betelni velük 🙂 Akár hányszor végignézzük Őket, és a zenés slideshow-t amit kaptunk Tőletek, újra átéljük az összes csodás pillanatot amit Fenyőharaszton töltöttünk. Ugyanaz a nyugalom, boldogság árad a képekből, amit mi ott átéltünk abban a pár napban. Sosem gondoltuk volna, hogy egy fotózás ilyen jó időtöltés lehet, hogy léteznek olyan fotósok akik ilyen gondossággal, minden részletre odafigyelve, a pár hangulatának, stílusának megfelelő helyszíneket keresnek ahhoz, hogy minden tökéletes legyen! Izgalmas élmény volt a próbafotózás, először nem hittük volna hogy ilyen szuper képeket lehet rólunk készíteni, de ennek köszönhetően a kreatív fotózásra és az esküvőre már tele önbizalommal érkeztünk, tudtuk hogy minden olyan lesz amilyennek megálmodtuk. Köszönjük a rengeteg törődést, a türelmet 🙂 és a fantasztikus hangulatot. Mindig szívesen gondolunk vissza erre a pár napra, köszönjük hogy megörökítettétek nekünk. Az unokáinknak lesz mit mutogatni… 🙂

Köszönünk mindent, hamarosan újra találkozunk..:)

Puszi,

Nóri és Ádám

Kedves Évi!

Utólag is szeretnénk Neked és Zsoltnak, valamint az egész fenyőharaszti Csapatnak megköszönni azt a végtelenül őszinte segítséget és profizmust, amit a Nagy Napunkon nyújtottatok.Külön köszönet még Anitának az előkészületekben való segédkezésért, türelemért, Juditnak a gyönyörű dekorért, és természetesen köszönet a Pincér Srácoknak, akik nagyon jófejek.:) És az esküvői menüről még nem is írtam, mert isteni volt, így sajnálom, hogy akkor nem tudtam sokat enni belőle. 🙂 Köszönöm a sok bátorító szót és pálinkát 🙂 , és azt is, hogy rávettetek az erdőben való készülődésre! 🙂

Már az első alkalommal (tavaly december), amikor megnéztük a Kastélyszállót, tudtam, éreztem, hogy nekünk itt a helyünk.Emlékszem, hogy boldogan hívtam fel a barátnőmet: “Megtaláltuk a tökéletes helyszínt!”.

Idézet Dávid Nagymamájától: ” Gyerekek, ez a hely olyan nyugalmat áraszt magából.”:)))

Sok puszi Neked és Zsoltnak, üdv. Mindenkinek!

R&D

Sziasztok!

Szeretnénk megköszönni a profi szervezést, a kiváló ételeket, a figyelmes, kedves kiszolgálást, amivel lehetővé tettétek, hogy tökéletes esküvőnk legyen! Minden úgy sikerült, ahogy megálmodtuk, fantasztikusan éreztük magunkat. Mind a felnőttek, mind a gyerekek megtalálták a nekik való programokat! 🙂

Bármi kívánságunk, kérésünk volt azonnal mosolyogva, kedvesen segített aki tudott! 🙂

Az esküvő közben többen odajöttek hozzám, és mondták, hogy olyan ez az esküvő, mint a mesében, annyira gyönyörű a környezet, a helyszín, a kastély, a felszolgálók mindenre figyelnek. 🙂 Nagyon nagyon jól esett. 🙂

Az ételeket, koktélokat nagyon dicsérik, külön köszönet a koktélos srácnak, nagyon profi volt! 🙂 A felszolgálók, a személyzet pedig mindig mosolyogva, barátságosan, teljes odafigyeléssel végezték a munkájukat!

Még egyszer köszönünk mindent, biztos vagyok benne, hogy minden évben eltöltünk majd pár napot Nálatok, mindig jó érzéssel, boldogon gondolunk majd Rátok, a kastélyra, és az esküvőnkre, amihez tökéletesebb helyszínt sehol máshol nem találtunk volna! 🙂

Üdv.,
Orsi és Zoli

Kedves Zsolt!
A lányomék esküvőjét -Zsuzsanna és László- jul.5-én tartottuk a kastélyban.
Kedves Zsolt, nagyon köszönjük ezt a csodálatos napot Önöknek. Az ellátás, a csodálatos rendezés ebben a környezetben mesés volt.
Mindent megtettek azért, hogy ebben a romantikus környezetben mindenki jól érezze magát. Egyszerűen csak úgy tudok fogalmazni, hogy csodálatos volt a lányom eskűvője.
Mindenki kedves, előzékeny és udvarias volt. Külön említeném Balázs pincért, aki kedvességével, szolgálatkészségével, figyelmességével, udvariasságával minden vendégemmel kiemelkedően törödött. Jobb és szebb helyszint nem is találhattak volna a fiatalok ennek a neves eseménynek a megrendezésére.
Örömanyaként csak hálával tartozom Önnek és kedves kollégáinak.
Tisztelettel üdvözlöm: Bencsné

Nagy- nagy örömmel és megnyugvással tudtam meg, hogy a születésnapomat szeretteimmel és barátaimmal itt ünnepelhetem.
Nekem ez az otthonom után a következő legkedvesebb hely, ahol igazán pihenni és kikapcsolódni szeretek.
Köszönöm szépen a személyzetnek , mindenkinek a kedves odaadó figyelmességet és a “kötelezőn” túli állandó segítő készenlétet! 🙂
Remélem, sok- sok ünnep, rendezvény és boldog ember jön ide még sok évig, aki leírja ebbe a vendégkönyvbe az “utókor” számára kedves élményeket.
A vezetőség (és mindenki), Zsolt, Évi, Veronika és a többiek, Balázs, Gábor és a tanulófiú mind rendkívüli emberek, érzékenyek és nagy szeretettel felejthetetlen kedvességgel élnek és dolgoznak “értünk”.
Köszönöm szépen mindannyiuknak!
Szeretettel és hálával: Birizdóné Mislai Ildikó

ui: Puszilom Sanyit, a hangulatcsinálót, apukám nevében is (Gusztibácsi)

Gyönyörű és kedves búvóhely, ahol csak a Te és Én számít. Ehhez segít hozzá a Kastély (emberei és tárgyai).

Amanda és Emil

“Tisztelt Dobák Zsolt Intéző Úr!
A Kastélyszálló teljes egészéhez, úgy a személyzet jókedvvel végzett fegyelmezett
és szorgos munkájához, mint az alvóhelyek és az azokat körülölelő terek
lélekmelengető hangulatához ezúton gratulálok!

Az ott tartózkodó vendégseregünk hiányban nem szenvedett, minden igényünk
kielégíttetett, melyért külön hálás köszönet!

Kívánom Önnek, hogy egészsége romlásban ne szenvedjék, szorgos munkája
mindvégig megtérüljék!
Szívélyes üdvözlettel: Andrea – egy visszatérő csoportunk kiknek bizalmáért diszkrécióval adózunk 🙂

Kelt: Budapesten, az Úr 2012. évének június havában, annak 27. napján.“

“Kedves Intéző úr és csapata!

Gyönyörűek a felújított szobák, a kemence is kiváló, főleg ami benne sült. Utánozhatatlan és felülmúlhatatlan ízek!

Lövészetnél a lő teljesítményemmel nem dicsekszem, a lovacska meg szegény elviselte, hogy egy “bénácska” ül a hátán. A végén szépen megsimogattam és megköszöntem neki, hogy rendes volt hozzám.

De néhány kollégának nagyon jól ment, kinek egyik, kinek másik!

Nagyon köszönünk Nektek mindent, igazán jól éreztük magunkat, mint ahogy mindig!

Köszönjük!

BIF Csapat

Budapest, 2012. június 5.“

“Kedves Anita, Vera, Zsolt, Viktor és a többiek!

Köszönjük a türelmességeteket, a profi szervezést, a rugalmasságot és a kedvességeteket!

Az ételek isteni finomak, a programok és az éjszakai fürdőzés pedig csodálatosak voltak!

Nagyon jól éreztük magunkat! 🙂

Biztos, hogy visszajövünk! – és ez nem fenyegetés! 🙂

Egy diszkréciónkat élvező csoport szervezői Zsófi és Zsuzsi

Budapest, 2012. június 21.”

Kedves Zsolt!

Az augusztus 10-i esküvővel kapcsolatban – mivel személyesen nem volt lehetőségem – ezúton szeretném megköszönni a munkájukat. Mindennel meg voltunk elégedve. Külön köszönöm a felszolgálók segítőkész, szolgálatkész magatartását, a recepció kedvességét, rugalmasságát. Az ifjú párnak is és vendégeinknek is nagyon kellemes, felejthetetlen élményben volt része! Köszönöm Önnek a szervezéshez nyújtott kedves segítségét!
További munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánok!

Tisztelettel és szívélyes üdvözlettel,

Fekete Gáborné – örömanya 🙂

Kedves Évi!
Kedves Zsolti!

Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire örömtelinek s nagyszerűnek éltük meg ezt a napot! A Fenyőharaszti Kastélyszálló minden dolgozójának nagyon köszönjük családunk s barátaink nevében is, amit június 11.-én nyújtottatok nekünk.

Az ételek nagyon ízletesek s bőségesek voltak, az italok és a cocktailbar pedig egyenesen kiváló és még gazdagabb :D. Külön köszönet a maximálisan segítő emberi hozzáállásotokért, nagyon segített minket a helyes szervezésben!

Vissza fogunk térni hozzátok, jókedvűen mint mindig!

Ölelünk Bennetek!

Zsuzsi s Dani

Tisztelt KASTÉLYSZÁLLÓ!

Már kettő hete,hogy ott töltöttünk kettő éjszakát,és még most is csodálkozva mesélem
ismerőseimnek,hogy hol jártunk és felfedeztük
Mo-szág legjobb üdülőcsomagját kínáló kastélyszállóját. A lényeg nem az ,hogy kíváló a csomag,hanem az,hogy szóról-szóra IGAZ!!!!!
Feleségemmel nyugdíjasok vagyunk,és már megfordultunk külföldön,belföldön nagyon sok helyen,de ilyen fogadtatásban még nem volt részünk. A személyzet kedves szorgalmas,igazi profik voltak!! A kastély és környéke KIVÁLÓ
/ tudták a grófok mi a jó!/ Köszönet mindenért ,biztosan megyünk még oda! Tudom,hogy nem szabad ünneprontónak lenni,nem is azért írom meg azon véleményemet,mely arról szól,ami nem tetszett. A külső udvar tisztasága,de leginkább a külső medence és környéke volt Visszataszító! Tudom ,hogy ki van adva üzemeltetőnek,de aki így üzemelteti attól tessenek nagyon gyorsan elvenni,mert az ÖNÖK imását rontja! A padok az állatok körül nem padok,oda nem lehet leülni! A bevezető utak KATASZTROFÁLIS!! főleg Verseg felől.
A tv-programok választhatósága: Gagyi

Az általam vélt kifogások nem kicsinyítik azt,
hogy MAGYARORSZÁGON ITT TÖLTÖTTEM
el úgy két napot, + egy felet,hogy azt mondom:
MINDENKINEK AJÁNLOM!!!! Én biztosan megyek még. A viszontlátásig kívánok a tulajdonostól a személyzeten keresztül minden dolgozónak sok sikert egészséget boldogságot.

Tisztelettel: Erdélyi Sándor és Neje

Kedves Kastély !

Szilveszter napján jártunk Nálad, Marci, apa és anya. Ebédelni mentünk, de nemcsak a finom ételek miatt lettünk mosolygósabbak, hanem a sok élménytől is !
Először is MINDENKI nagyon kedves, udvarias és segítőkész ! A Kastéy ( direkt írom nagybetűvel ) tényleg olyan, mint a képeken ! Szép, barátságos, tiszta. Mivel Karácsony még alig múlt el, a díszítések is még szebbé, meghittebbé tették. Az ételek még a kisfiam izlését is elnyerték, pedig nagyon válogatós ! Hatalmas mennyiségű adagokat szolgáltak fel, senki sem maradna éhen.
Az udvaron a gyerekeket mászóka, hinta és csúzda is várja.
A legnagyobb élményt mégis az őzikék, pávák, juhok, és a többi kisállat adta. Sajnos az időjárás nem tette lehetővé, hogy sétáljunk a csodálatos parkban. Majd legközelebb pótoljuk !
A házőrző kutyus neve pedig – mi is lehetne – Kastély.
Ajánlom kicsinek és nagynak, fiúnak és lánynak, családoknak és szingliknek látogassanak el Hozzád ! Biztos vagyok, hogy ők is olyan jól fognak szórakozni, mint mi.

Viszlát, hamarosan találkozunk !
Kati

Kedves Évi és Zsolt!
Köszönjük Nektek és az egész csapatnak a lelkiismeretes munkát. A gyönyörű környezet, a csodálatos dekoráció a személyzet odaadó munkája mind hozzájárultak a tökéletes esküvőnkhöz, életünk egyik legboldogabb napjához. 🙂
Üdvözlettel:
Zita és Josti

Kedves Kastélyszállóbeliek!

Hat év után jutottunk el kettesben egy hétvégére,amit örülünk,hogy Nálatok töltöttünk el!
Kedves a személyzet,hangulatos volt a szobánk az ételek ízletesek!
Na és néhány szép bort is ittunk!
Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Gábor és Judit

Kedves Zsolt és Évi!

…és Judit, Balázs, Norbi, Hali, Sanyi, Gábor, Veronika, Anita, és mindenki, akik nevét sajnos nem tudjuk.

Nagyon köszönjük, hogy minden tudásotokkal, lehetőségetekkel azon voltatok, hogy az esküvőnk (plusz elő- és utó-lagzinkkal majd’ 3 naposra nyúlt bulink :)) a lehető legjobban sikerüljön. Elértétek azt, hogy tényleg úgy éreztük, hogy egy napig mienk a kastély. Külön köszönjük, hogy nagyon barátságosan, közvetlenül fogadtatok bennünket és vendégeinket, akiknek szintén nagyon tetszett a hely, az étel és a kiszolgálás.

Jövünk még hozzátok és visszük a jó híreteket.

Albin és Ági
2011. március 5.

Utóirat: A szobánk ajtaján reméljük nem hagyott nyomot, hogy “odaszoktattuk” a Cicust és Kastély kutyust. 🙂

Szeretnénk megköszönni a szálló alkalmazottainak a náluk töltött néhány kellemes őszi napot.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a kastélyszállót, aki olyan helyre vágyik, ahol csend és nyugalom van. Aki szeretné átélni egy több mint kétszáz éves gyönyörű kastély hangulatát, illatát magába szívni. Aki szereti a finom ételeket, és akit jó érzés tölt el, ha kedvesen szólnak hozzá.

Köszönjük.

Hetesi Zoltán és Hetesiné Villányi Éva

Kedves Éva, Zsolt és Munkatársaik!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Nagy Napon (és az előkészületeknél) nyújtott rengeteg segítségért. A sok jó szóért,a jó hangulatért,a finom ételekért,és nem utolsó sorban az emlékezetes fotózásért. Köszönet még a dekorosok “gyöngyének” aki mesés költeményeivel tette még szebbé ezt a szép napot. Maga a hely is mesébe illő. Mindenkinek ajánlom,hogy látogasson ide el/Mi is visszatérünk még!
KÖSZÖNJÜK! Beáta és Péter

Kedves Éva, Zsolt és Mindenki!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani magam és családom nevében! Köszönjük a rengeteg segítséget, a szakmai hozzáértést, amivel életünk legszebb napját (08.05.) tökéletessé tettétek. Gyönyörű környezetben, finom ételek mellett a jó hangulat garantált volt. Köszönet a kitartó, empatikus és lelkes személyzetnek, akik másnap reggel (közel 20 óra után) is mosolyogva és teljes odaadással segítettek nekünk.
Tökéletes döntés volt, amikor a Fenyőharaszt Kastélyszállót választottuk lakodalmunk helyszínéül! Köszönet mindenért! Biztosan visszatérünk még!

Üdvözlettel: Gabi és Tamás

2010. november20-21 volt az a két nap, amely sokáig emlékezetes marad.
Egy pedáns, tiszta helyre érkeztünk, ahol mindenki kedvesen fogadott bennünket.
A wellness minden igényt kielégített, kellemesen ‘elfáradtunk’.
A szoba kényelmes volt, bár egy kicsit hűvös.
Az étel mennyisége, minősége kiváló, csak a sodó nem nyerte el a tetszésem. A kiszolgálás elsőosztályú.
Köszönjük!

Huszák Tihamérné

Kedves Vendéglátók!
Köszönjük a szép napot (és éjszakát), amit ott tölthettünk. A kastély és az udvara nagyon szép. A szoba kényelmes és tiszta. A személyzet kedves, barátságos. A gyerekeknek nagyon tetszett a kis állatpark, valamint a játszótér. Az étkezés bőséges volt, nagy választékkal – bár a gyümölcs levesük nem volt jó. De ennyi belefért. Nagyon köszönünk mindent. Üdvözlettel,
Kulmanné Szalai Gyöngyi

Kedves Évi, Zsolt és minden kedves kollégátok!

Amikor augusztusban eldöntöttük, hogy összekötjük életünket, még nem sejtettük, hogy életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb napját fogjuk Nálatok tölteni, az esküvőnket. Már amikor ajánlatot kértünk Tőletek éreztük, hogy ez a hely lesz az igazi, és nem az ajánlat komolysága, hanem az ajánlat stílusa volt a legmegnyerőbb számunkra. Amikor személyesen találkoztunk már tudtuk, hogy jó kezekbe helyezzük a mi napunkat, ha Nálatok tartjuk…
Köszönünk minden egyes kedves szót, biztatást és segítséget amit adtatok mind az előkészületek alkalmával, mind az esküvő napján! Csodálatosan sikerült minden, és minden egyes vendég nagyszerűen érezte magát (még az apartmanokban a hideg zuhany ellenére is :)). Idéznénk a fotósunk mondatát: „best ever esküvő”.
Kívánunk még hasonló sikeres napokat Nektek, és csak így tovább!

Köszönjük:

Viki&Zsombi

Ui: a Viki megmondta,hogy nem fog esni 🙂

Kedves Évi és Zsolt!

Saját és vendégeink nevében is szeretnénk megköszönni mindazt a segítséget, mellyel hozzájárultatok május 28-i álomesküvőnkhöz.

Már az időpont lefoglalásakor is biztosak voltunk benne, hogy Nálatok gyönyörű esküvőnk lesz, de akkor még álmodni sem mertünk arról a kedvességről, rugalmasságról, segítőkészségről és problémamegoldásról, amit a szervezés során felénk és vendégeink felé tanúsítottatok.

Hálásak vagyunk a Ti és valamennyi kedves kollégátok fáradozásáért, és köszönjük, hogy az esküvőnk nemcsak csodaszép, de kellemes élmény is volt mindannyiunk számára. Öröm volt Veletek dolgozni, és kívánjuk, hogy minél több pár tapasztalja ezt meg.

Még egyszer köszönünk mindent, és kívánjuk, hogy még rengeteg pár nagy napját tegyétek tökéletessé!

Köszönettel és üdvözlettel:
Szabó Réka és Antal Márk

Szeretném Gábor és a saját nevemben megköszönni az egész esküvőt. Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, nagyon olajozottan és jól szervezetten megy nálatok minden, a nyugalom és a csodálatos környezet miatt pedig még dolgozni is egy élmény lehet nálatok! 🙂
Minden vendég nagyon elégedett volt mindennel, nagyon ízlett nekik a vacsora, a vendégváró pogácsák, a szép környezet, a szállási lehetőség. Bízom benne, hogy a még házasodás előtt lévő vendégeinkből lesz, aki Titeket választ majd.
Ha legközelebb kimegyünk egy ebédre vagy vacsorára, van-e lehetőség az esküvőn felszolgált pogácsákból vásárolni, sajnos nekünk kimaradt a kóstolása és kíváncsiak vagyunk rá! 🙂

Üdvözlettel: Gabi és Gabi

Kedves Kastélyszálló!

A hétvégi esküvőn voltam vendégetek, és ezúton is szeretném kifejezni elismerésemet a Kastély szépsége és Csapatotok munkássága, közvetlensége iránt!
Lenyűgöző volt számomra, hogy hitetlenül kedvesek és segítőkészek voltatok, mindent megtettek, hogy mindenki remekül érezze magát! És még másnap is széles mosollyal köszöntöttek, segítőkészségetek lankadatlan volt! A Kastély és parkja gyönyörű, a kaja fenséges – ilyen pogácsát még életemben nem ettem! 🙂 – ti pedig profik vagytok! Mi jövő évre tervezzük esküvőnket, de megtaláltam a tökéletes helyszínt! Kérjük, maradjon a csapat a jelenlegi felállásban!!! 🙂

Gratulálok a Csapatnak, le a kalappal előttetek!

Évi és Peti a 11-es asztaltól 🙂

Kedves Vendéglátók!
Három napos pihenésünk alatt nagyon jól éreztük magunk a Kastélyszállóban, amiben nagy szerepe volt a személyzet kedvességének, a családias hangulatnak és az állat parknak. Bár őszintén szólva “úribb” fogadtatásra számítottunk (pl. tiszta asztalterítő, az előző napi esküvő romjainak eltakarítása stb.) lévén szó kastélyszállóról. Az ételek nagyon finomak voltak. Kár, hogy nincs elég pénz a kastélyszálló és a hozzá tartozó hatalmas park (sportpályák, sétányok, medencék) rendben tartására. Kissé megzavarja az amúgy nagy nyugalmat a “párhuzamos vendéglátás”, pl. az, hogy külsősök is bejöhetnek a strandra, vagy nagyobb céges rendezvény dominálja a szállót. Nem szerencsés, hogy az alagsorban bár is van az úszómedence mellett, mivel hamar megtelik dohányfüsttel a levegő. Nagyon jó a rengeteg kikapcsolódási lehetőség, de még jobb lenne, ha minden megfelelően üzemelne. Mindezen kellemetlenségek dacára a szép emlékek maradtak meg, amiért külön köszönet!
Üdvözlettel: Kata, János és kisbabánk, Kristóf

Üdvözletem!
Szép igényes hirdetés, ha arra járok, feltétlen felkeresem a Kastélyszállót!
Üdv Nagy Lajos(PontPark)

Barátainkkal a 2010. évi szilvesztert töltöttük a Kastélyban, mely még egy kiváló zenés disznóvágással is fűszerezve volt. Nagyon jól kiegészítette egymást a falusi hangulat a szilveszter eleganciájával /terítés, tűzijáték, stb/
A személyzet pillanatok alatt családtaggá válik, és igazi vendégkényeztetést nyújtanak. Évi és Veronika különösen a szívünkhöz nőtt. Egyetlen negatívum a nagyon keskeny francia ágy volt.
Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk, és nyáron is vissza fogunk térni!

Zsigmond Éva

Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt, a disznótor tartalmas program volt, az ételek ízletesek, a kiszolgálás tökéletes, a zene fülbemászó. A zenészeknek szárazabb fával kellett volna meleget biztosítani.A kis Dani ügyesen segített a feldolgozásban. A személyzet mindent beleadott ,jó hangulat volt csak így tovább. Jó szívvel ajánlom másoknak is.

Skrován Lászlóné

Kedves Zsolt és Évi! Ezúton is szeretnénk Nektek őszinte hálánkat kifejezni, amiért életünk egyik legnagyobb eseményét, az esküvőnket olyan felejthetetlenné tettétek. Minden adott volt a csodálatos hangulathoz, a hely szépsége azonnal magával ragadja az embert, melyet a Ti és csapatotok professzionalizmusa tökéletesen kiegészít. Az már csak hab a tortán, hogy hosszú esős idő után június 5-i esküvőnkön az égiek is kegyesek voltak hozzánk. Még egyszer köszönet mindenért! Angéla és Robi

Kedves fenyőharaszti csapat!

Így utólag visszatekintve mind a ketten úgy érezzük, annál jobb nem is történhetett volna velünk, mint hogy sok-sok kaland után végül is nálatok kötöttünk ki és ott tartottuk az esküvőnket.
Mi is volt, ami levett minket a lábunkról?
– Hitelesek vagytok. Hisztek abban, hogy anyagilag és erkölcsileg is megéri az esküvők szervezésére specializálódni és ebben hosszú távon gondolkodtok.
– Már annyi esküvőt és nagy rendezvényt szerveztetek, hogy lényegében semmilyen kéréssel nem lehet Benneteket meglepni.
– Jó vendéglátók vagytok, és tudjátok, hogy az esküvő napján egy nagyon hosszú készülődési folyamat teljesül be, ahol az a cél, hogy nagyon sok ember sokáig emlékezzen a jó dolgokra.
– Nagyon jó a csapatotok. Az ott dolgozók is mind hosszú távon érdekeltek a sikerekben és ezért végtelenül elkötelezettek, segítőkészek, rugalmasak, emberségesek.

Köszönünk mindent, amit értünk tettetek! A mi napunk tökéletes lett és tudjuk, hogy Nektek ebben mekkora szerepetek van.

További sok sikert kívánunk:
L.-ék, Móni és Gyuri

Kedves Fenyőharaszt Kastélyszálló Csapat!

2010. augusztus 6. pénteki napon volt Nálatok az esküvőnk. Előtte márciusban találtunk Rátok. Nagyon szépen köszönjük hogy végig a szervezésben annyira profin és emberien álltatok hozzá a MI nagy napunkhoz. Kiváló és az egyéniségünknek megfelelő ötletekkel, javaslatokkal támogattatok bennünket. Külön köszönjük, hogy az “évszázad monszunesője” kellős közepén profin és gyorsan alakítottátok át a félév alatt megszervezett programot 🙂 És így volt a legszebb a szertartás és a legjobb a vacsora és az óriási – hajnalig tartó buli!

Kedves Évi és Zsolt! Köszönet a családias és baráti légkörért hangulatért. Zsoltnak külön köszönet a “frontfigyelésért”.

Kedves Judit! Köszönjük, hogy gyönyörűek voltak a dekorációk és a virágdíszek.

Kedves Vera! Köszönjük, hogy végig olyan vidám voltál és segítőkész!

Kedves Sanyi és a felszolgáló és szakács csapat! Köszönjük, hogy kitettetek magatokért, isteni finom volt minden!

Kedves Kastélykutya! Köszönjük, hogy ott voltál 🙂

A vendégek egytől-egyig el voltak ájulva a hely szépségétől, erről egy kis ízelítő:
http://www.vimeo.com/14749208

Vigyázzatok az amerikai tulipánfánkra, hamarosan jövünk, örömmel térünk vissza hozzátok!

Köszönjük:
Szisza&Peti

Kedves Mindenki!
Rövid nászutunkat töltöttük a Kastélyban, ahová egy bif-es ajánlatára keveredtünk, és nem bántuk meg. Most már mi is csak lelkesedve tudunk a Kastélyra gondolni – nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki nagyon kedves volt, az ételek finomak és bőségesek voltak, a park csodás, a kutyus egy tünemény az állandó boldog farkcsóválásával. Nagyon helyes volt a kis gyakornok pincér és mestere az örök baráti mosolyával. Az egész hely nyugalmat áraszt, kiragadja az embert a hétköznapokból: nagyon örülünk, hogy itt lehettünk, és reméljük hamarosan visszatérünk. Köszönünk mindent!
Fanni és András

Kedves Vendéglátók!

Köszönjük az ott töltött szép napokat, nagyon kedves volt a személyzet különösen a pincérek.
Reméljük máskor is lesz alkalmunk Önöknél tölteni pár gondtalan napot.
Köszönjük!
Mónika, Károly és Ádám

Köszönjük a kedves vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. Minden jó volt. Máskor is majd ellátogatunk Önökhöz. Nagyon gyönyörű a kastély.

Ágnes és Tamás

Kedves Kastély!

Hálásak vagyunk minden egyes itt eltöltött percért! Minden tökéletes volt: az itt dolgozó emberek, az étel, a hangulat és persze a hely.
Köszönjük Kastélynak (Fanni) a szeretetet és közös sétát a parkban. Reméljük, sokáig “döcög” a kastély falai között és viszont láthatjuk még.
Erőt és kitartást a színvonal megőrzésére:

Anikó és Tamás Debrecenből

Kedves Vendéglátók!

Szeretnénk megköszönni Nektek azt a csodálatos négy napot, amit eltöltöttünk a kastélyban. Csend, nyugalom!
A Kastélyszálló és környezete csodaszép!
Köszönet minden dolgozónak a figyelmes kiszolgálásért!
Kastély kutyust puszikáljuk.
Még visszatérünk hozzátok!

További szép napot és sok-sok vendéget kívánunk!

Üdv. Anikó és Gyuri

Kedves Vendéglátók!
Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni kedvességüket,nagyon-nagyon jól éreztük magunkat a hat nap alatt, gyönyörű a park, a kastély és az egész környezete. Reméljük, hogy még többször is idelátogathatunk, üdvözlünk minden kedves ott dolgozót, a cicát és a kutyust is! Viszlát: Schalli család

Kedves Mindenki/recepción, étteremben,gondnok,karbantartó/!
Nagyon köszönjük azt a békét, nyugalmat, udvariasságot, segítőkészséget amit nyújtottatok számunkra. Isteni konyhátokat külön dicséret illeti: soha nem ettünk még ennyire finom, omlós husikákat, ami nem is csoda, hiszen otthon nincs kemencénk!:)

Ez szerintem megfizethetetlen! Ismeretségi körünkben már híretek vittem, a nyugalom szigetét: Fenyőharaszt Kastélyszállót és a személyzet hírét.
Meleg és tiszta szívvel gondolunk vissza arra az 5 napra, amit Nálatok, Veletek töltöttünk.
Kezdjük a pénz gyűjtést a jövő évi találkozásunkra! 🙂 Bízom benne, hogy sikeres lesz és jövőre Veletek ugyan ott.

További sikeres munkát kívánunk: Vargáné P. Zsuzsa és az egész család

Kedves Vendéglátóink!

A Fenyőharaszti Kastélyszálló remek választás volt részünkről. Minden elvárásunk felülmúlta.
A Kastélyszálló és környezete varázslatosan szép, romantikus és nyugalmas. Olyan volt számunkra az itt töltött egy hét, mint a “BÉKE SZIGETÉN”.
Köszönettel tartozunk a Kastélyszálló valamennyi munkatársának a közvetlenségért, a segítőkészségért, a családias hangulatért.
Mély tisztelet az állatszeretetükért!

További jó munkát!
Puszi Kastélynak, Tappancsnak (neki gyógyulást!) és Lilinek, valamint a Cicának és Tádénak!

Köszönjük még egyszer!

Még visszajövünk!

Hajnalka
Magyarország – (Orosháza)

Kedves Vendéglátóink!

A szálló és környezete gyönyörű, kellemes 3 napot töltöttünk itt.
A személyzet messzemenően figyelmes, segítőkész volt, mellyel hozzájárultak programjaink minél tökéletesebb megvalósításához. Rugalmasan teljesítették minden kérésünket.
Az ellátás minőségében és mennyiségében is pazar volt.
A szálloda teljes személyzetének köszönjük a munkát, külön kiemelve Ungi Veronika és az éjszakás recepciós (Éva), valamint Norbert – pincér – “vendégcentrikus” hozzáállását!
Ez a hely szakmai tréning céljára is kiválóan alkalmas.
Mégegyszer köszönünk mindent!

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Terézvárosi Polgármesteri Hivatal Oktatási Osztálya
Magyarország – (Budapest)

Kedves Személyzet!

Szeretnénk megköszönni a sok jót: kiszolgálást, figyelmet, kedvességet!!!
Nagyon jól éreztük magunkat, szép a Kastély és mindenki nagyon szívélyes! (a cicát zavarjátok el, mert bántja a kutyust!)
Az ételek nagyon finomak voltak! Reméljük, hogy még jöhetünk… 🙂
(a szekrénybe ne nézzetek be…) 🙂

Üdvözlettel:

Dreher (1. csapat)

Kedves Személyzet és Szálloda!

Köszönjük a vendéglátást, csodálatos három napot töltöttünk Önöknél!
Erika és Péter

Kedves Kastélyszálló!

Immár 3. éve vagyunk itt. Nagyon jóléreztük magunkat. Köszönjük a sok lehetőséget.

Üdv.:
Tóth Bettina
Ifj.Piskóti Csaba
Id. Piskóti Csaba
Tóth Roland
Tóthné Horváth Ildikó
Tóth Elizabeth
és Miaa 🙂

Új hozzászólás