Családi nyaralás a Fenyőharaszt Kastélyszállóban

Blog Családbarát szálloda, Családi wellness szálloda, Gyerekbarát és bababarát szálloda, Kastélyszálló

A családi nyaralást érdemes jó előre megszervezni, és már most kiválasztani a helyszínét – ebben segítünk alábbi cikkünkkel.

Ahogy közeledik a nyár, egyre többen tervezik a pihenést és kikapcsolódást, de a családi nyaralás során – a kényelmen és a szórakozáson túl – a gyermekbarát környezet is fontos. Ha Ön is azon gondolkodik, hogy hol tölthetné a nyaralást a családjával, érdemes fontolóra vennie a Fenyőharaszt Kastélyszálló által nyújtott lehetőséget. Családbarát szállodánk olyan különleges élményeket kínál, amelyek felejthetetlenné teszik a nyaralást mind a szülők, mind a gyermekek számára.

A Fenyőharaszt Kastélyszállóról röviden

A Fenyőharaszt Kastélyszálló távol a város zajától és a mindennapi stressztől található, de még Pest vármegye határain belül. A festői környezetben fekvő gyerekbarát wellness szálloda egy igazi gyöngyszem, amely ideális választás a családi pihenéshez és élményekhez.

A több, mint 150 éves, késő klasszicista stílusú épület számos viszontagságon esett át fennállása során, de napjainkban már tökéletes állapotban, felújítva és minden modern kényelmi szolgáltatással felvértezve várja a vendégeket.

Mit nyújthat Önnek családbarát szállodánk?

Az egyik legfontosabb szempont egy családi nyaralás tervezésekor a megfelelő szállás kiválasztása. A Fenyőharaszt Kastélyszálló mindent megtesz annak érdekében, hogy a család minden tagja számára kényelmes és kellemes legyen az ott tartózkodás. A tágas és jól felszerelt szobák minden igényt kielégítenek, legyen szó kisebb vagy nagyobb családokról, és minden adott ahhoz, hogy a gyermekek is otthonosan érezzék magukat, és a szülők is pihenéssel tölthessék az időt.

A Fenyőharaszt Kastélyszálló különlegessége a családi wellness lehetőségek széles skálája; itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programot. A felnőtteknek lehetőségük van kényeztető masszázsra, a szauna használatára és egyéb wellness szolgáltatásokra, míg a gyerekeknek medence, játszótér, állatpark és egyéb programok állnak rendelkezésükre.

Gyerekbarát wellness szállodánk koncepciójának lényege, hogy a gyerekek is élvezhessék a kikapcsolódás és a feltöltődés minden pillanatát, de a Fenyőharaszt Kastélyszállóban a szülők is nyugodtan pihenhetnek, miközben a gyerekek biztonságban szórakozva töltik az idejüket.

 

Foglaljon időpontot!

 

Gyerekbarát és bababarát szolgáltatások

családi nyaralás

A kastélyszálló minden tekintetben gondoskodik a legkisebb vendégekről; a gyerekbarát szolgáltatásoknak köszönhetően a szülőknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy a gyerekek unatkoznak majd. Lehetővé tesszük azt is, hogy a szülők időt tudjanak szánni egy romantikus vacsorára is!

Emellett bababarát szállodánk biztosítja a babaágyat, etetőszéket és egyéb kiegészítőket, így a családok stresszmentesen élvezhetik a nyaralást.

További szolgáltatásaink

A Fenyőharaszt Kastélyszálló minden vendégét – 7:30-10:00 között – bőséges svédasztalos reggelivel, frissen készült péksüteményekkel és házi lekvárral várjuk, 13:00-14:30 között könnyű, kétfogásos nyári ebédet szolgálunk fel, a svédasztalos vacsora pedig 18:00-20:00 között kerül terítékre. Ezek mellett egész nap korlátlan az üdítő, a bodzaszörp, a limonádé, a jeges tea és az ásványvíz fogyasztása!

Saját strandunk szabadtéri gyermek- és úszómedencével rendelkezik, melynek használata ingyenes, emellett játszótér és trambulin is várja a gyermekeket. Rengeteg különleges szolgáltatás is a vendégek rendelkezésére áll, így például Xbox, biliárd, pingpong, darts, szauna, szabadtéri pezsgőfürdő, belső fűtött medence, infra- és finn szauna, illetve pihenőtér, térítés ellenében pedig léghoki, skeet lövészet és masszázs is.

Fontos továbbá, hogy 24 órás recepciós szolgálatot, zárt parkolót és szobaszervizt is biztosítunk.

Felkeltettük az érdeklődését?

családi nyaralás

A családi nyaralás július 8-tól augusztus 20-ig foglalható, amely változatos programokkal várja a vendégeket. A csomag hétfőtől péntekig, 4 éjszakára szól, hétvégére nem hosszabbítható. Minden nap más programokkal várjuk a kicsiket, így a szülők nyugodtan tudnak pihenni, wellnessezni és kirándulni a környéken!

Különleges ajánlatunk legfőbb vonzereje azonban az, hogy a gyermekek számára a családi nyaralás 10 éves korig, pótágyon ingyenes, és ebbe a szállás mellett az étkezés is beletartozik, 11-14 éves korig 50%, 14 év felett pedig 20% kedvezménnyel vehető igénybe!

A Fenyőharaszt Kastélyszálló tehát ideális választás családi nyaralásra, ahol a családbarát szolgáltatások garantálják a kellemes és emlékezetes pihenést minden korosztály számára. Ha szeretnének egy olyan helyet választani, ahol a kényelem, a wellness és a szórakozás egyszerre kap fontos szerepet, ne keressenek tovább – a Fenyőharaszt Kastélyszálló minden igényt kielégít, és felejthetetlen élményekkel gazdagítja a családi nyaralást!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését gyerekbarát wellness szállodánk és a családi nyaralás lehetősége iránt, és bővebb információra lenne szüksége, illetve, ha szeretné lefoglalni egyik időpontunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Foglaljon időpontot!