esküvő helyszín

A „Nagy Napra” készülve az ideális esküvő helyszín után kutatsz? Micsoda véletlen! Nekünk pont van ilyen!

 

Kedves Évi!

Utólag is szeretnénk Neked és Zsoltnak, valamint az egész fenyőharaszti Csapatnak megköszönni azt a végtelenül őszinte segítséget és profizmust, amit a Nagy Napunkon nyújtottatok.Külön köszönet még Anitának az előkészületekben való segédkezésért, türelemért,  Juditnak a gyönyörű dekorért, és természetesen köszönet a Pincér Srácoknak, akik nagyon jófejek.:) És az esküvői menüről még nem is írtam, mert isteni volt, így sajnálom, hogy akkor nem tudtam sokat enni belőle. 🙂 Köszönöm a sok bátorító szót és pálinkát :), és azt is, hogy rávettetek az erdőben való készülődésre! 🙂

Már az első alkalommal (tavaly december), amikor megnéztük a Kastélyszállót, tudtam, éreztem, hogy nekünk itt a helyünk.Emlékszem, hogy boldogan hívtam fel a barátnőmet: “Megtaláltuk a tökéletes helyszínt!”.

Idézet Dávid Nagymamájától: ” Gyerekek, ez a hely olyan nyugalmat áraszt magából.”:)))

 

Sok puszi Neked és Zsoltnak, üdv. Mindenkinek!

R&D

Bárcsak minden ilyen könnyen menne az életben!

Az elmúlt 8 évben több, mint 360 pár gondolta úgy, hogy ha esküvőről van szó, a legjobb döntés, a legjobb esküvő helyszín Fenyőharaszt…

 

Mi alapozta meg döntésüket?

“Kedves fenyőharaszti csapat!

Így utólag visszatekintve mind a ketten úgy érezzük, annál jobb nem is történhetett volna velünk, mint hogy sok-sok kaland után végül is nálatok kötöttünk ki és ott tartottuk az esküvőnket.
Ez volt az, amivel lenyűgöztetek:
– Hitelesek vagytok. Hisztek abban, hogy anyagilag és erkölcsileg is megéri az esküvők szervezésére specializálódni és ebben hosszú távon gondolkodtok.

– Már annyi esküvőt és nagy rendezvényt szerveztetek, hogy lényegében semmilyen kéréssel nem lehet Benneteket meglepni.

– Jó vendéglátók vagytok, és tudjátok, hogy az esküvő napján egy nagyon hosszú készülődési folyamat teljesül be, ahol az a cél, hogy nagyon sok ember sokáig emlékezzen a jó dolgokra.

– Nagyon jó a csapatotok. Az ott dolgozók is mind hosszú távon érdekeltek a sikerekben és ezért végtelenül elkötelezettek, segítőkészek, rugalmasak, emberségesek.

Köszönünk mindent, amit értünk tettetek! A mi napunk tökéletes lett és tudjuk, hogy Nektek ebben mekkora szerepetek van. Szerintünk a legjobb esküvő helyszín: Fenyőharaszt!

További sok sikert kívánunk:
L.-ék, Móni és Gyuri

2010. június 13.

 

Nem ígértük nekik, hogy lehozzuk a csillagokat az égről, csak azt, hogy tökéletes lesz az esküvőjük, teljesülhet, amire vágynak!

 

Számodra is tökéletes esküvői helyszín Fenyőharaszt:

 

 • Ha szeretnél olyan esküvő helyszínt, ahol egyedien szép, szabadtéri polgári szertartásod lehet!
 • Ha olyan esküvő helyszínt keresel, ahol önfeledten tudtok bulizni, záróra nélkül, hiszen külterületen vagyunk, így senkit sem zavar a hajnalig, sőt reggelig tartó zenés mulatozás, hangoskodás!
 • Ha szeretnéd, hogy vendégeid gondtalanul ünnepeljenek Benneteket, és ne angolosan távozzanak a buli közepén, mert még utazniuk kell. Fenyőharaszt egy olyan esküvő helyszín, ahol szállást is foglalhatsz vendégeid részére, így érkezéskor átöltözhetnek, felfrissülhetnek, és másnap reggeli után kényelmesen búcsút vehetsz Tőlük!
 • Ha szeretnél garanciát arra hogy minden vendég úgy távozik majd, hogy életük eddigi legjobb esküvőjén vettek részt.
 • Ha valamely szolgáltatásunkkal pedig jogosan nem vagy elégedett, nem kell kifizetned az utolsó részletet! Találkoztál már hasonló esküvő helyszínnel?
 • Fiatal és rugalmas csapat áll a rendelkezésedre, akinek még mindig a Te elégedettséged a legfontosabb!
 • Ha egy tapasztalt csapat kezében szeretnéd tudni a vendéglátást, mert 360 esküvővel a hátunk mögött már van némi tapasztalatunk, így nyugodt szívvel ránk bízhatod vendégeidet, esküvői rendezvényedet!
 • Ha csak egy napig is, de szeretnél egy kastély Ura/Úrhölgye lenni, hiszen ezen a napon te vagy a legfontosabb!
 • Ha szeretnéd, hogy az esküvőszervezők, akikkel a legapróbb részleteket is megbeszélted, itt legyenek az esküvői rendezvényen, koordinálva az eseményeket!
 • Ha számodra is pozitív előny, hogy egy esküvő helyszínen akár több szolgáltatót (dekoratőr, fotós, zenész, anyakönyvvezető) is elérhetsz, így kompletten egy helyen adott minden, de csak, ha te is úgy akarod!
 • Ha úgy gondolod, ennyit már nagyon megérdemelsz! Mert ez így is van!
Ajánlatot kérek gyorsan, egyszerűen!

 

 

Kedves Zsolt, Vera, Anita, Balázs és a Többiek!

 

Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy tengernyi segítséggel, flexibilitással, türelemmel álltatok hozzánk, ezzel megkönnyítve nekünk a napot, mely az egyik legszebbé és felejthetetlenné varázsolódott Általatok, és a Fenyőharaszt Kastélyszálló pátosza, miliője által!

 

Szerénység nélkül mondhatjuk, hogy gyermekünk születése óta ez volt életünk legcsodásabb napja, s nem csupán házasságkötésünkből fakadóan, hanem az ebben szerepet játszó helyszín, a Csapatotok, “a hozzánk való állásotok” miatt!

 

Mi magunk, és Vendégeink is egytől egyig visszavágyunk hozzátok, s reméljük, hogy a jövőben lesz még alkalmunk találkozni! Mondjuk egy jó kis disznóvágás keretében…

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Kinga&Huba

SLIDESHOW

Kattints erre a képre és nézd meg Kinga és Huba esküvői fotóit!


“Kedves Fenyőharaszt Kastélyszálló Csapat!

2010. augusztus 6. pénteki napon volt Nálatok az esküvőnk. Előtte márciusban találtunk Rátok. Nagyon szépen köszönjük hogy végig a szervezésben annyira profin és emberien álltatok hozzá a MI nagy napunkhoz. Kiváló és az egyéniségünknek megfelelő ötletekkel, javaslatokkal támogattatok bennünket. Külön köszönjük, hogy az “évszázad monszunesője” kellős közepén profin és gyorsan alakítottátok át a félév alatt megszervezett programot 🙂 És így volt a legszebb a szertartás és a legjobb a vacsora és az óriási – hajnalig tartó buli!

Kedves Évi és Zsolt! Köszönet a családias és baráti légkörért hangulatért, az esküvőszervezésért. Zsoltnak külön köszönet a “frontfigyelésért”.

Kedves Judit! Köszönjük, hogy gyönyörűek voltak a dekorációk és a virágdíszek.

Kedves Vera! Köszönjük, hogy végig olyan vidám voltál és segítőkész!

Kedves Sanyi és a felszolgáló és szakács csapat! Köszönjük, hogy kitettetek magatokért, isteni finom volt minden!

Kedves Kastélykutya! Köszönjük, hogy ott voltál 🙂

A vendégek egytől-egyig el voltak ájulva a hely szépségétől!

Vigyázzatok az amerikai tulipánfánkra, hamarosan jövünk, örömmel térünk vissza hozzátok!

Köszönjük:
Szisza&Peti”

 

Fontos tudnod, hogy Te vagy a főszereplő!

Fontos tudnod, hogy ennek a napnak Te vagy a főszereplője és egyben a forgatókönyv írója is, minden úgy lesz, ahogy megálmodtad! Tájékoztatásként és támpontként azért úgy korrekt, ha leírjuk Neked, hogy általában hogyan zajlik egy esküvő Fenyőharaszton, de ezt Te bármikor magadra szabhatod!
Olvasd tovább, és kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot saját vágyaidnak, elképzeléseidnek megfelelően, vagy csak egyszerűen ülj autóba pároddal és nézzétek meg a kastélyt személyesen, hogy egyáltalán Fenyőharaszt e a megfelelő esküvő helyszín számotokra!

 

Ajtónk bármikor nyitva áll előttetek!

 

Vendégvárás és boldogító „igen” a hatalmas fák lombjai alatt!

Az igazi vendégszeretetre jellemző, hogy a hosszadalmas, fárasztó utazást követően megérkező vendégeket étellel és itallal kínálják. A vendégváró tartalmát célszerű annak függvényében összeállítani, hogy érkezéstől a vacsora kezdetéig mennyi idő telik el. Érkező Vendégeiteket az általatok tetszőlegesen összeállított „Vendégváró” finomságokkal kínáljuk, majd a szobáik is elfoglalhatóak, ahol átöltözhetnek, felfrissülhetnek az ünnepélyes szabadtéri szertartás előtt.

Az anyakönyvvezetővel egyeztetett időpontban kezdődik a polgári szertartás, melynek menetét és helyszínét, sőt az ünnepi beszéd szövegét is Ti állíthatjátok össze. A polgári esketéshez biztosítjuk a kovácsoltvas „boldogságkaput”, bordó szőnyeget, kasírozott ünnepi asztalt és 70 fő részére fa kerti székeket, melyeket természetesen díjtalanul bocsátjuk rendelkezésetekre.

 

Főúri vacsora és korlátlan mulatozás!

A hivatalos szertartás, a fotózás és szabad program után kezdődik a várva-várt vacsora, mely lehet a benti termekben vagy a főhomlokzat felőli, hátsó teraszon szabadtéren. A vacsora helyszínét az esküvő napján elegendő meghatározni, az időjárás függvényében. Sőt! Kétes időjárás esetén kombinálható, hogy benti vacsora a biztos helyen és kinti bulizás, hiszen az árkádok alatt a zenekar felszerelése védett helyen van. Evés-ivás után pedig nincs más hátra, csak a féktelen és reggelig tartó bulizás… Hát nem ilyen egy tökéletes esküvő helyszín?

Gyere el, és nézz körül személyesen!

“Kedves Zsolt és Évi!

…és Judit, Balázs, Norbi, Hali, Sanyi, Gábor, Veronika, Anita, és mindenki, akik nevét sajnos nem tudjuk.

Nagyon köszönjük, hogy minden tudásotokkal, lehetőségetekkel azon voltatok, hogy az esküvőnk (plusz elő- és utó-lagzinkkal majd’ 3 naposra nyúlt bulink :)) a lehető legjobban sikerüljön. Elértétek azt, hogy tényleg úgy éreztük, hogy egy napig mienk a kastély. Külön köszönjük, hogy nagyon barátságosan, közvetlenül fogadtatok bennünket és vendégeinket, akiknek szintén nagyon tetszett az esküvő helyszín, az étel és a kiszolgálás.

Jövünk még hozzátok és visszük a jó híreteket.

Albin és Ági
2011. március 5.

Utóirat: A szobánk ajtaján reméljük nem hagyott nyomot, hogy “odaszoktattuk” a Cicust és Kastély kutyust. :)”

 

 

Ünnepi menü – az egyik legfontosabb tényező!

Senki sem várja el, hogy végleges döntést hozz a menüt illetően, hiszen az esküvőig még minden változhat! Ahhoz viszont feltétlenül szükséges összeállítanod egy menüsort, hogy egyéni árajánlatot küldhessünk Neked! Ránk is bízhatod a menü összeállítását, de várjuk egyéni ötleteidet is, hiszen ez a Te NAGY NAPOD! Ha mégsem boldogulsz a menüsort illetően, mi nagyon szívesen segítünk az összeállításban, csak írd meg nekünk, milyen jellegű esküvői vacsorát szeretnél…

A vacsora lehet ültetett tálszervizes, amikor a felszolgálók az asztalokhoz viszik az ételeket, vagy lehet svédasztalos, ekkor pedig a vendégek egy büféasztalról választhatják ki a számukra megfelelő falatokat.
A kettő akár kombinálható, ekkor a levest tálakban szervírozzuk, és az asztalhoz visszük, megadva a vacsora ünnepi jellegét. Azt követően pedig a főételek svédasztalról fogyaszthatóak minden vendég egyén étkezési tempójának, szokásainak megfelelően.

Nyári hónapokban nagyon kedvelt a grillezés, a kemencés ételek és a nyárson sült malac is.

Garantáljuk, hogy mindegyik verzió bőséges, és mindenki nagyon jól lakik…

 

“Kedves Évi!
Kedves Zsolti!

Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire örömtelinek s nagyszerűnek éltük meg ezt a napot! A Fenyőharaszti Kastélyszálló minden dolgozójának nagyon köszönjük családunk s barátaink nevében is, amit június 11.-én nyújtottatok nekünk.

Az ételek nagyon ízletesek s bőségesek voltak, az italok és a cocktailbar pedig egyenesen kiváló és még gazdagabb :D. Külön köszönet a maximálisan segítő emberi hozzáállásotokért, nagyon segített minket a helyes szervezésben!

Vissza fogunk térni hozzátok, jókedvűen mint mindig!

Ölelünk Bennetek!

Zsuzsi s Dani”

 

Foglalás után, ketten ingyen megkóstolhatjátok a kiválasztott finomságokat, és ha bármelyiket cserélnétek, semmi akadálya!

 

Ha nem tudod lebeszélni a vendégeket, hogy tálcaszám hozzák a sütiket, vagy éppen Te szeretnél sütit rendelni nekik, semmi akadálya! Édesség, sütemény behozható. Ha pedig nem szeretnél élni a lehetőséggel, kérhetsz tőlünk csokoládé szökőkutat, fagylalt pultot, rétest, vagy bármilyen desszertet.

“Kedves Kastélyszálló!

A hétvégi esküvőn voltam vendégetek, és ezúton is szeretném kifejezni elismerésemet a Kastély szépsége és Csapatotok munkássága, közvetlensége iránt!
Lenyűgöző volt számomra, hogy hitetlenül kedvesek és segítőkészek voltatok, mindent megtettek, hogy mindenki remekül érezze magát! És még másnap is széles mosollyal köszöntöttek, segítőkészségetek lankadatlan volt! A Kastély és parkja gyönyörű, a kaja fenséges – ilyen pogácsát még életemben nem ettem! 🙂 – ti pedig profik vagytok! Mi jövő évre tervezzük esküvőnket, de megtaláltam a tökéletes esküvő helyszínt! Kérjük, maradjon a csapat a jelenlegi felállásban!!! 🙂

Gratulálok a Csapatnak, le a kalappal előttetek!

Évi és Peti a 11-es asztaltól és a 11-es szobából :)”

 

Amitől a Te esküvőd több lesz: szálláslehetőség és kizárólagosság!

Ugye Te is tudod, mitől lesz más a te esküvőd egy sima éttermi vacsorától?! Persze hogy tudod, hiszen ha nem tudnád, nem egy szálloda honlapját böngésznéd!
Vendégeid kipihenhetik az esküvőd fáradalmait, így nem kell a hazaúton törni a fejüket, gondtalanul mulathatnak reggelig. Másnap pedig a bőséges reggeli alkalmával fogadhatod az elismeréseket az esküvődet illetően, kényelmesen elbúcsúzhatsz a vendégektől, és akár délután még strandolhatsz egyet a barátokkal!

Ugye nem hangzik rosszul?

Ha nem szeretnél szállást foglalni, vagy legalábbis nem 64 fő részére, vagy csak szeretnél egy kicsit spórolni, kérd ajánlatod péntekre vagy vasárnapra!

Letölthető szobalista megnyitása

 

“Kedves Zsolt és Évi!

Ezúton is szeretnénk Nektek őszinte hálánkat kifejezni, amiért életünk egyik legnagyobb eseményét, az esküvőnket olyan felejthetetlenné tettétek. Minden adott volt a csodálatos hangulathoz, a hely szépsége azonnal magával ragadja az embert, melyet a Ti és csapatotok professzionalizmusa tökéletesen kiegészít. Az már csak hab a tortán, hogy hosszú esős idő után június 5-i esküvőnkön az égiek is kegyesek voltak hozzánk. Még egyszer köszönet mindenért!

Angéla és Robi”

 

Mennyi ital? A kényes kérdés!

Rossz tapasztalataid vannak a vendéglátóhelyekkel kapcsolatban? Bizalmatlan vagy? Félsz, hogy átvernek az italokkal? Mi nem kockáztatjuk a becsületünket pár ezer forintért! Számunkra sokkal többet ér, hogy elégedetten távoztok, és jó hírünket viszitek! Ez a legjobb cégér!

De ha egy ígéret téged nem győz meg, íme két ajánlatunk:

 • Kérhetsz ajánlatot italcsomagra, ekkor fogyasztás alapján történik az elszámolás. A csomagban szereplő bontatlan italok nem kerülnek felszámításra, a felbontott italok pedig elvihetőek. Ha az italcsomagon felül további italmennyiségre lenne szükség, úgy azt természetesen biztosítjuk a korábban megbeszélt kedvezményes áron, de csak abban az esetben, ha a pár vagy az általuk megjelölt kontakt személy engedélyt ad, így az este folyamán kontrollálható, az italfogyasztás mértéke. A kontakt személy ellenőrizheti a nyitó készletet, az este folyamán is tehet szúrópróbaszerű ellenőrzést, illetve a hajnali, reggeli stand készítésénél is ott lehet.
 • Ha még mindig nem győztünk meg, vagy csak tartasz barátaid ivóképességétől, kérhetsz korlátlan italfogyasztásra is ajánlatot. Így az italfogyasztásra nem neked lesz gondod!

 

 

“Kedves Évi és Zsolt!

Saját és vendégeink nevében is szeretnénk megköszönni mindazt a segítséget, mellyel hozzájárultatok május 28-i álomesküvőnkhöz.

Már az időpont lefoglalásakor is biztosak voltunk benne, hogy Nálatok gyönyörű esküvőnk lesz, de akkor még álmodni sem mertünk arról a kedvességről, rugalmasságról, segítőkészségről és problémamegoldásról, amit a szervezés során felénk és vendégeink felé tanúsítottatok.

Hálásak vagyunk a Ti és valamennyi kedves kollégátok fáradozásáért, és köszönjük, hogy az esküvőnk nemcsak csodaszép, de kellemes élmény is volt mindannyiunk számára. Öröm volt Veletek dolgozni, és kívánjuk, hogy minél több pár tapasztalja ezt meg.

Még egyszer köszönünk mindent, és kívánjuk, hogy még rengeteg pár nagy napját tegyétek tökéletessé!

Köszönettel és üdvözlettel:
Szabó Réka és Antal Márk”

 

Már csak azt szeretnéd tudni, hogy mit kell tenned?

 

“Kedves Évi, Zsolt és minden kedves kollégátok!

Amikor augusztusban eldöntöttük, hogy összekötjük életünket, még nem sejtettük, hogy életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb napját fogjuk Nálatok tölteni, az esküvőnket. Már amikor ajánlatot kértünk Tőletek éreztük, hogy ez a hely lesz az igazi, és nem az ajánlat komolysága, hanem az ajánlat stílusa volt a legmegnyerőbb számunkra. Amikor személyesen találkoztunk már tudtuk, hogy jó kezekbe helyezzük a mi napunkat, ha Nálatok tartjuk…
Köszönünk minden egyes kedves szót, biztatást és segítséget amit adtatok mind az előkészületek alkalmával, mind az esküvő napján! Csodálatosan sikerült minden, és minden egyes vendég nagyszerűen érezte magát :)). Idéznénk a fotósunk mondatát: „best ever esküvő”.
Kívánunk még hasonló sikeres napokat Nektek, és csak így tovább!

Köszönjük:

Viki&Zsombi

Ui: a Viki megmondta,hogy nem fog esni :)”

 

 • Egyeztessünk időpontot vagy lepj meg! Így vagy úgy, de győződj meg Fenyőharaszt Kastélyszálló – esküvő helyszín szépségéről személyesen!
 •  A helyszínen megosztod velünk, hogy képzelted el a napot!
 •  Ez alapján elkészítjük egyéni ajánlatunkat számodra! Ha van időd, még a helyszínen meg is várhatod!
 •  Elvonulsz pároddal, tanakodtok és meghozzátok közös életetek második legjobb döntését (az első jó döntés a párod!): Fenyőharaszt a Ti esküvő helyszínetek!
 •  „Igent” mondasz Fenyőharasztra! Foglald le a számodra megfelelő időpontot, és dőlj hátra, hogy Te már megtaláltad álmaid nőjét/pasiját és már álmaid ideális esküvő helyszínét is!

 

“Kedves Éva, Zsolt és Mindenki!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani magam és családom nevében! Köszönjük a rengeteg segítséget, a szakmai hozzáértést, amivel életünk legszebb napját (08.05.) tökéletessé tettétek. Gyönyörű környezetben, finom ételek mellett a jó hangulat garantált volt. Köszönet a kitartó, empatikus és lelkes személyzetnek, akik másnap reggel (közel 20 óra után) is mosolyogva és teljes odaadással segítettek nekünk.
Tökéletes döntés volt, amikor a Fenyőharaszt Kastélyszállót választottuk esküvő helyszínül! Köszönet mindenért! Biztosan visszatérünk még!

Üdvözlettel: Gabi és Tamás”

 

Ajánlatot kérek gyorsan, egyszerűen!

 

 

“Szeretném Gábor és a saját nevemben megköszönni az egész esküvőt. Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, nagyon olajozottan és jól szervezetten megy nálatok minden, a nyugalom és a csodálatos környezet miatt pedig még dolgozni is egy élmény lehet nálatok! 🙂
Minden vendég nagyon elégedett volt mindennel, nagyon ízlett nekik a vacsora, a vendégváró pogácsák, a szép környezet, a szállási lehetőség. Bízom benne, hogy a még házasodás előtt lévő vendégeinkből lesz, aki Titeket választ majd.
Ha legközelebb kimegyünk egy ebédre vagy vacsorára, van-e lehetőség az esküvőn felszolgált pogácsákból vásárolni, sajnos nekünk kimaradt a kóstolása és kíváncsiak vagyunk rá! 🙂

Üdvözlettel: Gabi és Gabi”

no images were found

 

Kedves Évi!Kedves Zsolt!Kedves Fenyőharaszti Csapat!

 

Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek, hogy életünk egyik legszebb napját gyönyörűvé és felejthetetlenné tettétek. Minden olyan tökéletes és mesébe illő volt, amilyennek megálmodtuk, (főleg én!:)).Külön köszönet Juditnak a varázslatos dekorációért, amelyet vendégeink a mai napig dicsérnek, nem beszélve konyhátok remekeiről, amelyekről pedig ódákat zengtek. Kár, hogy mi akkor nem tudtunk mindenből enni!:( Köszönjük a profi csapatmunkát, a szervezés alatt tanúsított türelmet, rugalmasságot és a sok segítő ötletet és javaslatot, amellyel támogattatok bennünket.

Nagypapám az esküvő után másnap azt mondta:”Hát, ez egy csoda volt, mintha egy filmben lettem volna.”

 

Megígérjük, ajánlani fogunk Benneteket és ezt a mesés helyszínt!És hamarosan visszatérünk a kastélyba nosztalgiázni, de már hárman!:):):)

Üdvözletünket küldjük a Csapatnak!

 

Krisztina&Attila

2012.08.18.

 

 

“Kedves Éva, Zsolt és Munkatársaik!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Nagy Napon (és az előkészületeknél) nyújtott rengeteg segítségért. A sok jó szóért,a jó hangulatért,a finom ételekért,és nem utolsó sorban az emlékezetes fotózásért. Köszönet még a dekorosok “gyöngyének” aki mesés költeményeivel tette még szebbé ezt a szép napot. Maga a hely is mesébe illő, álomba illő esküvő helyszín. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson ide el!

 

Mi is visszatérünk még!
KÖSZÖNJÜK!

Beáta és Péter”

 

 

“Kedves Zsolt!

Az augusztus 10-i esküvővel kapcsolatban – mivel személyesen nem volt lehetőségem – ezúton szeretném megköszönni a munkájukat. Mindennel meg voltunk elégedve. Külön köszönöm a felszolgálók segítőkész, szolgálatkész magatartását, a recepció kedvességét, rugalmasságát. Az ifjú párnak is és vendégeinknek is nagyon kellemes, felejthetetlen élményben volt része! Köszönöm Önnek a szervezéshez nyújtott kedves segítségét!
További munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánok!

Tisztelettel és szívélyes üdvözlettel,

Fekete Gáborné – örömanya :)”

 

“Kedves Évi és Zsolt!
Köszönjük Nektek és az egész csapatnak a lelkiismeretes munkát. A gyönyörű környezet, a csodálatos dekoráció a személyzet odaadó munkája mind hozzájárultak a tökéletes esküvőnkhöz, életünk egyik legboldogabb napjához. 🙂
Üdvözlettel:
Zita és Josti”

Szép napot kívánunk!

Az esküvőszervezők

Dobák Zsolt

Mobil: 06-70/367-1937

eskuvo@bif.hu

Elek Évi

Mobil: 20/484-3381

eskuvo@bif.hu

 

Vissza a lap tetejére!

 

“Kedves Mindenki!
Nászutunkat töltöttük a Kastélyban, ahová egy bif-es ajánlatára keveredtünk, és nem bántuk meg. Most már mi is csak lelkesedve tudunk a Kastélyra gondolni – nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki nagyon kedves volt, az ételek finomak és bőségesek voltak, a park csodás, a kutyus egy tünemény az állandó boldog farkcsóválásával. Nagyon helyes volt a kis gyakornok pincér és mestere az örök baráti mosolyával. Az egész hely nyugalmat áraszt, kiragadja az embert a hétköznapokból: nagyon örülünk, hogy itt lehettünk, és reméljük hamarosan visszatérünk. Köszönünk mindent!
Fanni és András”

 

Honlapunk cookie-kat használ. Bővebben

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookie-k tárolását.

Bezárás